Το πλήρες σχέδιο του Ε.ΠΑ.Μ. για την έξοδο της Ελλάδας από την «κρίση» - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Μαρτίου 29, 2015

Το πλήρες σχέδιο του Ε.ΠΑ.Μ. για την έξοδο της Ελλάδας από την «κρίση»

Μια προσπάθεια παρουσίασης του πλήρους και ολοκληρωμένου σχεδίου του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου (Ε.ΠΑ.Μ.) για την έξοδο της Πατρίδας και του Λαού μας από αυτό που συνηθίσαμε να αποκαλούμε «κρίση», δια στόματος του οικονομολόγου-αναλυτή, ιδρυτικού μέλους του Μετώπου και «δασκάλου» Δημήτρη Καζάκη.


Πρόκειται για μια «ντοκυμαντεροποιημένη» συρραφή αποσπασμάτων της εκπομπής του κ.Καζάκη «Στο Μικρόφωνο» που μεταδίδεται καθημερινά, Δευτέρα έως Παρασκευή, από τον διαδικτυακό σταθμό E-ROI, 14:00 - 15:30 το μεσημέρι.


Το Ε.ΠΑ.Μ. έχει ως σκοπό να ενώσει όλους τους Έλληνες πολίτες που αγαπούν την Πατρίδα τους και θέλουν επιτέλους να την δουν ελεύθερη από κάθε λογής εξάρτηση από εγχώρια και ξένα συμφέροντα. Ο τρόπος με τον οποίο πρέπει να γίνει αυτό, είναι με την ενδυνάμωση του Λαού μας, έτσι ώστε να μπορέσει να απαιτήσει τα αυτονόητα. Για τον σκοπό αυτό, χρειάζεται να οργανωθούν όσοι περισσότεροι συμπατριώτες μας. Το Ε.ΠΑ.Μ. χρειάζεται όλους εσάς να έρθετε να σας γνωρίσουμε και να γίνετε μέρος του Μετώπου ώστε να αγωνιστούμε στις κρίσιμες και ιστορικές στιγμές που ζούμε.


Στο βίντεο συμμετέχουν με τις απόψεις και τις παρεμβάσεις τους οι:
• Θέμης Συμβουλόπουλος
συντονιστής Α' της Πολιτικής Γραμματείας του Ε.ΠΑ.Μ.
• Γιάννης Αθανασιάδης
συντονιστής Β' της Πολιτικής Γραμματείας του Ε.ΠΑ.Μ.
• Γιώργος Ιεροδιάκονος
ιδρυτικό μέλος του Ε.ΠΑ.Μ.


πηγές βίντεο & graphics

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες