Καταβάλλονται σήμερα τα οικογενειακά επιδόματα του ΟΓΑ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Μαρτίου 06, 2015

Καταβάλλονται σήμερα τα οικογενειακά επιδόματα του ΟΓΑ


Καταβάλλονται από το πρωί τα οικογενειακά επιδόματα του ΟΓΑ στους δικαιούχους του 2013-2014 που δεν τα έχουν πάρει.

Συγκεκριμένα θα το Ενιαίο Επίδομα Στήριξης Τέκνων και Ειδικό Επίδομα Τρίτεκνων και Πολύτεκνων Οικογενειών θα καταβληθεί σε συνολικά 36.383 δικαιούχους. Από αυτούς οι 33.347 είχαν υποβάλει τροποποιητική αίτηση για το έτος 2014 και 3.036 είχαν υποβάλει τροποποιητική αίτηση για το έτος 2013.

Η συνολική δαπάνη για τις πληρωμές αυτές ανέρχεται στο ποσό των 23.051.939 ευρώ.

Επίσης, έως τις 8 Απριλίου θα καταβληθεί η πρώτη δόση των οικογενειακών επιδομάτων για το 2015, που αφορά πάνω από 700. δικαιούχους.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται για την πορεία της αίτησής τους, μέσα από την ειδική εφαρμογή «Πληροφορίες Οικογενειακών Επιδομάτων Α21», που βρίσκεται στην ιστοσελίδα του Οργανισμού oga.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες