Παρατείνεται κατά ένα έτος η θητεία των Διευθυντών Σχολείων - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Μαρτίου 04, 2015

Παρατείνεται κατά ένα έτος η θητεία των Διευθυντών Σχολείων


Τελικά δε θα πραγματοποιηθούν οι προγραμματισμένες για τον προσεχή Ιούνιο, κρίσεις των διευθυντών σχολικών μονάδων, αφού σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό Παιδείας, Τάσο Κουράκη, το υπουργείο Παιδείας είναι αδύνατο να προλάβει χρονικά να πραγματοποιήσει τις απαιτούμενες διαδικασίες για τις σχετικές κρίσεις.

Αυτό το ανέφερε χθες, στη διάρκεια συνάντησης που είχε με το Δ.Σ. της ΔΟΕ (Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδος).

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός, άμεσα το υπουργείο θα προχωρήσει στην επιλογή των διευθυντών εκπαίδευσης και στη ...συνέχεια θα ακολουθήσει η επιλογή των σχολικών συμβούλων.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι για τη διαδικασία της επιλογής διευθυντών των σχολείων θα πρέπει να προηγηθεί η επιλογή των Διευθυντών ΠΕ και ΔΕ οι είναι πρόεδροι των Συμβουλίων επιλογής των Διευθυντών των σχολικών μονάδων.

alfavita.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες