Δραστικές αλλαγές στα διόδια ετοιμάζει η κυβέρνηση - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Μαρτίου 06, 2015

Δραστικές αλλαγές στα διόδια ετοιμάζει η κυβέρνηση

Αλλαγές στην τιμολογιακή πολιτική των διοδίων των αυτοκινητοδρόμων και ηλεκτρονικά διόδια προανήγγειλε ο υπουργός Οικονομίας κ. Γιώργος Σταθάκης, κατά την διάρκεια συνάντησης με τους βουλευτές Μαγνησίας, Πιερίας και Λάρισας.

 Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε προκειμένου να αποσαφηνιστεί η πολιτική που θα ακολουθήσει η κυβέρνηση αναφορικά με τα διόδια και τους αυτοκινητοδρόμους επισημάνθηκε η κατάργηση του νόμου Βορίδη - Ρέππα ο οποίος ποινικοποιεί την κοινωνική διαμαρτυρία ενώ παράλληλα τονίστηκε η ανάγκη για καθιέρωση κοινωνικών τιμολογίων που θα εξυπηρετούν τις ευάλωτες ομάδες πληθυσμού και όσους πολίτες ζουν κοντά σε περιοχές με διόδια. Στη συνάντηση έγινε, επίσης, λόγος για την αναγκαιότητα αλλαγής της τιμολογιακής πολιτικής των διοδίων καθώς και η θέσπιση ηλεκτρονικών διοδίων με χρεώσεις που θα υπολογίζονται ανάλογα με τη χρήση του δρόμου. 

Πηγή: www.lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες