Λ. Κανέλλη: «Ζωή σε λόγου σας»: Το «καρφί» κατά της Κωνσταντοπούλου (Video) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Μαρτίου 06, 2015

Λ. Κανέλλη: «Ζωή σε λόγου σας»: Το «καρφί» κατά της Κωνσταντοπούλου (Video)

«Επειδή το κλίμα που διαμορφώνεται είναι εξαιρετικά τυπικό, τόσο τυπικό ώστε να πρέπει να αναρωτηθούμε αν αποφασίζουμε και στη Βουλή ορθά αν δεν παρίσταται η Χρυσή Αυγή, Ζωή σε λόγου σας».

Με αυτά τα λόγια η Λιάνα Κανέλλη «κάρφωσε» τη Ζωή Κωνσταντοπούλου για την πρόσφατη στάση της στη Βουλή, όταν έθεσε ζήτημα εγκυρότητας νομοθετημάτων που ψηφίστηκαν χωρίς την παρουσία της Χρυσής Αυγής.

Σε δηλώσεις της μετά την αθώωση του Ηλία Κασιδιάρη για την επίθεση εναντίον της στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ανέφερε ακόμα:

«Το ζήτημα της Χρυσής Αυγής και του φασισμού είναι ζήτημα πολιτικής καταδίκης στη συνείδηση του ελληνικού λαού, όχι στα δικαστήρια. Αν την ελπίδα την αφήσετε στο σύστημα τότε θα πρέπει να ζητήσετε δανεικά για να πάρετε τις αποφάσεις καταδίκης που πρέπει».

«Η λέξη αθώος δεν ακούστηκε μέσα στο Δικαστήριο», συμπλήρωσε. «Ο ελληνικός λαός είδε πολύ καλά και την πράξη και τον στόχο».


candianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες