ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΛΥΚΕΙΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ στο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Απριλίου 01, 2015

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΛΥΚΕΙΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ στο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

Το Λύκειο Λουτρακίου και το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων στα πλαίσια του κύκλου διαλέξεων: 

ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΜΕ ΓΟΝΕΙΣ & ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, σας προσκαλούν την Κυριακή 5 Απριλίου και ώρα 12.00 στο Πνευματικό Κέντρο Λουτρακίου σε ομιλία με θέμα:

Πρόληψη αιφνιδίου καρδιακού επεισοδίου σε παιδιά σχολικής ηλικίας, αθλητές και νεαρούς ενήλικες.
ΟΜΙΛΗΤΕΣ


XΟΥΡΣΑΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, Καρδιολόγος, Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών. 

ΧΟΥΡΣΑΛΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, Παιδίατρος - Συνεργάτης Παιδοκαρδιολογικής Κλινικής του ΩΝΑΣΕΙΟΥ. 


ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΟΥΡΣΑΛΑΣ

Απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής (1992) και της Θεολογικής Σχολής (2001) του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με Άριστα. Υποτροφία του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών (1991) κατά τη διάρκεια των σπουδών του στην Ιατρική Σχολή. Τίτλος Ιατρικής Ειδικότητας Καρδιολογίας(1999). Διδάκτωρ Καρδιολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών (Ομοφώνως Άριστα, 2003).Μεταπτυχιακός Τίτλος Executive MBA στη Διοίκηση Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (2010). τ. Μέλος του Δ.Σ. του Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου (2010 -2011).  Διαβάστε περισσότερα  ΕΔΩ


ΧΟΥΡΣΑΛΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Γεννήθηκε το 1976 στην Αθήνα. Τελείωσε το σχολείο στην Κόρινθο και ήταν αριστούχος σε όλες τις τάξεις του Γυμνασίου και του Λυκείου, καθώς και σημαιοφόρος στην Γ Λυκείου. Πέρασε με Πανελλήνιες εισαγωγικές εξετάσεις στην Ιατρική Θεσσαλονίκης ως 16 ος το 1994. Τελείωσε την Ιατρική το 2000 με βαθμό ‘’Λίαν Καλώς’’. Την περίοδο 2000-01 γράφτηκε με κατατακτήριες εξετάσεις στη Θεολογική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, από την οποία αποφοίτησε με ‘’Άριστα’’ το 2008.

Την περίοδο 2001-02 εκπλήρωσε την υπηρεσία υπαίθρου (αγροτικό) στο Κέντρο Υγείας Νεμέας και στη συνέχεια δούλεψε ως ιατρός άνευ ειδικότητας στα Ιαματικά Λουτρά του Λουτρακίου. Επίσης παρέδωσε μαθήματα πρώτων βοηθειών στο Ναυαγοσωστικό Όμιλο Λουτρακίου το 2002.

Εκπλήρωσε τη 12 μηνη στρατιωτική μου θητεία το 2003, το τελευταίο 5 μηνο της οποίας είχε τοποθετηθεί στην Καρδιολογική Κλινική του 424 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.

Έκανε ειδικότητα στην Παιδιατρική Κλινική του Τζανείου Νοσοκομείου Πειραιά από το 2005 έως το 2009 και έλαβε τον τίτλο της ειδικότητας της παιδιατρικής στις 10 Σεπτεμβρίου του 2009.

Το 2010 παρακολούθησε τα εξωτερικά ιατρεία του Παιδοπνευμονολογικού τμήματος του Νοσοκομείου Παίδων Αγία Σοφία. Από τον Ιανουάριο του 2011 είναι εκπαιδευόμενος στην Παιδοκαρδιολογική Κλινική του Ωνασείου.

Έχει ανακοινώσει 15 εργασίες σε Πανελλήνια Συνέδρια. Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Αθηροσκλήρωσης και της Παιδιατρικής Εταιρείας.

Είναι υποψήφιος διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες