Του Πιτσιρίκου: Ελληνικό Πάσχα στην Ακρόπολη - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Απριλίου 02, 2015

Του Πιτσιρίκου: Ελληνικό Πάσχα στην Ακρόπολη


Γιορτάζουμε το ελληνικό Πάσχα, υποδεχόμαστε την άνοιξη !

Η ελληνική κυβέρνηση στο πλαίσιο της γενικότερης εθνικής ομοψυχίας που την έχει πιάσει το τελευταίο διάστημα αλλά και των ειδικότερων γεωστρατηγικών στόχων που έχει θέσει, διοργανώνει την Κυριακή 12 Απριλίου, ανήμερα του Πάσχα, ένα μοναδικό υπαίθριο γλέντι έξω από τον Παρθενώνα, με ψήσιμο αρνιών για όλους, χωρίς εξαιρέσεις.

Το γλέντι θα ανοίξουν με τοποθετήσεις τους στον ιερό βράχο, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, ενώ σύντομο χαιρετισμό θα απευθύνει ο ειδικός καλεσμένος στο γλέντι, Βλαντιμίρ Πούτιν.

Σημειώνεται, τέλος, πως το κόστος του γλεντιού ισοδυναμεί με το κόστος 4 εκπομπών του Σταύρου Θεοδωράκη.


Μην λείψει κανείς!

(Αγαπητέ Jo Di, θα είμαστε όλοι στην Ακρόπολη, για να τσουγκρίσουμε τα αυγά μας και να αποδείξουμε την υπεροχή του ελληνοχριστιανικού πολιτισμού.)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες