ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Απάντηση του B.Πανταζή στις δηλώσεις Σταυρέλη - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Μαΐου 27, 2015

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Απάντηση του B.Πανταζή στις δηλώσεις Σταυρέλη



Απάντηση στις δηλώσεις του Νίκου Σταυρέλη που αφορούσε χαρακτηρισμούς μέσα από τα δελτία τύπου της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ , έδωσε ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας Βασίλης Πανταζής, δηλώνοντας σε τοπικά μέσα ενημέρωσης.


«Δεν εκπλήσσομαι από την ευκολία με την οποία η δημοτική αρχή προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις, αποκόπτοντας επιλεγμένα τμήματα από δελτία τύπου του συνδυασμού μας και παρουσιάζοντας τα σαν οξείς και υβριστικούς χαρακτηρισμούς κατά της πλειοψηφίας.

Και δεν εκπλήσσομαι γιατί ξέρω ότι προσπαθούν να καλύψουν το μηδενικό τους έργο με μεθόδους που έρχονται από παλιές εποχές και πρακτικές στις οποίες είναι «άσσοι».

Όμως θέλω να θυμίσω ότι οι χαρακτηρισμοί που υπάρχουν πράγματι στα δελτία τύπου, έχουν και προτάσεις που προηγούνται και έπονται αυτών, προτάσεις που αναφέρουν τους λόγους των χαρακτηρισμών. Και αυτοί οι λόγοι είναι οι απευθείας αναθέσεις που καταγγείλαμε, η αδιαφορία προς την υγεία των δημοτών και το περιβάλλον με τον τρόπο που αντιμετωπίζουν τη διαχείριση των απορριμμάτων (χρήση κλειστών υποτίθεται χωματερών, πυρκαγιές σε αυτές κλπ), ακόμη και αήθεις μεθόδους όπως αυτή με την οποία τα υβριστικά τους προς την ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ και τον κο Νανόπουλο δελτία της παράταξης τους, τα αναρτούν στην ιστοσελίδα του Δήμου χωρίς βέβαια να αναρτούν αντίστοιχα και τις απαντήσεις μας.

Ενώ βέβαια οι ύβρεις του κου Πνευματικού, για τις οποίες αποχωρήσαμε από το δημοτικό συμβούλιο, εκτοξεύθηκαν (δημοκρατική πρακτική;) κατά τη συνεδρίαση του οργάνου επειδή (άκουσον-άκουσον), εξασκήσαμε τα καθήκοντα μας κάνοντας ερωτήσεις για συγκεκριμένα προβλήματα.

Γενικά πιστεύω ότι μέχρι τώρα είμαστε σαν παράταξη υπερβολικά ευγενικοί και ίσως θα πρέπει να αναθεωρήσουμε την πρακτική μας αυτή, αφού τα προβλήματα γιγαντώνονται αντί να μειώνονται στο Δήμο, με ευθύνη βέβαια των διοικούντων οι οποίοι σφυρίζουν αδιάφορα κατηγορώντας όλους τους άλλους αντί να παραδεχθούν ότι απλώς δεν μπορούν να διαχειρισθούν την κατάσταση. Γιαυτό προσπαθούν με πρακτικές σκοταδισμού, πρακτικές των πρώτων χρόνων της μεταπολίτευσης, να ανταπεξέλθουν στο φορτίο που αναλογεί στην ιστορία του Δήμου Κορινθίων και το οποίο απαιτεί μια άλλη, σύγχρονη και ικανή ομάδα για να ανταποκριθεί. Το είδαμε άλλωστε και στο προχθεσινό τραγελαφικό επεισόδιο με το κρουαζιερόπλοιο το οποίο δεν κατάφερε να δέσει στο λιμάνι. Αντί να απολογηθούν λοιπόν για την μη ετοιμότητα τους, ρίχνουν τα βάρη όπου μπορεί να φανταστεί κανείς.

Ευτυχώς βέβαια οι δημότες έχουν στραμμένα τα αυτιά τους και τα μάτια τους πλέον σε κάθε κίνηση που επηρεάζει το μέλλον των παιδιών τους και αν εξαιρέσω όσους ζουν μέσα από συνεργασίες με το Δήμο Κορινθίων, όλοι πλέον καταδικάζουν απερίφραστα αυτούς που αδιαφορούν για αυτό.»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες