Ο Μπουρούσης στο βάθρο με την κόρη και την ελληνική σημαία! [ΦΩΤΟ] - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Μαΐου 18, 2015

Ο Μπουρούσης στο βάθρο με την κόρη και την ελληνική σημαία! [ΦΩΤΟ]

Ο Έλληνας σέντερ αφιέρωσε την πρώτη Euroleague της καριέρα του στην οικογένειά του "που έχει περάσει πολλά", ενώ...
τόνισε πως η Ρεάλ Μαδρίτης έφτασε στην κορυφή γιατί έδειξε χαρακτήρα
Μετά από τρεις χαμένες ευκαιρίες σε Βερολίνο (2009), Παρίσι (2010) και Μιλάνο (2014), ο Γιάννης Μπουρούσης κατέκτησε την πρώτη του Euroleague.

Ο Έλληνας σέντερ βρέθηκε να πανηγυρίζει αγκαλιά με την ελληνική σημαία και την κορούλα του, ενώ σε δηλώσεις του αφιέρωσε την κούπα στην οικογένεια του.

ΦΩΤΟ Eurokinissi 


“Αυτό που είχε να πει μετά το τέλος του τελικού ήταν ότι "το τι νιώθω ακόμα... δεν το πιστεύω. Παίζω 11-12 χρόνια σε αυτήν τη διοργάνωση. Πίστευα ότι θα το πάρουμε πέρυσι, δεν τα καταφέραμε. Ήταν μεγάλη απογοήτευση. Φέτος δεν μας πίστεψαν από την αρχή. Δεν παίζαμε καλά. Δείξαμε χαρακτήρα. Το αφιερώνω στην οικογένεια μου που έχουμε περάσει δύσκολα και προχωράμε", για να καταλήξει: "Ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής Ευρώπης δυο φορές, σε τέσσερα χρόνια. Έχει παίξει τρεις τελικούς. Τι άλλο να πούμε για αυτήν την ομάδα;"

πηγή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες