Η Έλενα Παναρίτη ορίστηκε εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ΔΝΤ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Μαΐου 30, 2015

 Η Έλενα Παναρίτη ορίστηκε εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ΔΝΤ

Η Έλενα Παναρίτη θα είναι νέος εκπρόσωπος της Ελλάδας στοΔιεθνές Νομισματικό Ταμείο, αντικαθιστώντας τον Θάνο Κατσάμπα, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών.
Η Έλενα Παναρίτη έχει θητεύσει στην Παγκόσμια Τράπεζα, ενώ διετέλεσε βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ την περίοδο 2009-2012 καισύμβουλος του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών, «η επιλογή της Παναρίτη, μετά από εξέταση βιογραφικών και προφορικής συνέντευξης, έγινε από άτυπη επιτροπή υπό τον υπουργό Οικονομικών στην οποία συμμετείχαν ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης, ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης και ο αν. υπουργός Εξωτερικών Ευκλείδης Τσακαλώτος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες