Πρόσκληση σε εκδήλωση με θέμα "Κορινθιακό Ποιοτικό Ελαιόλαδο - Προκλήσεις & Προοπτικές" (Παρ. 19/6) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Ιουνίου 18, 2015

Πρόσκληση σε εκδήλωση με θέμα "Κορινθιακό Ποιοτικό Ελαιόλαδο - Προκλήσεις & Προοπτικές" (Παρ. 19/6)


Θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε σε εκδήλωση που διοργανώνει το Corinthian Cluster (Δίκτυο Νέων Επιχειρηματιών Κορινθίας) σε συνεργασία με τη Λέσχη Φίλων Ελαιολάδου & Ελιάς «ΦΙΛΑΙΟΣ»  με θέμα «ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ – Προκλήσεις & Προοπτικές» με 6 πολύ αξιόλογους εισηγητές!

Η εκδήλωση έχει 2 θεματικές ενότητες, τόσο σε σχέση με την παραγωγή ποιοτικού ελαιολάδου, όσο και για τα κανάλια διάθεσης του. 


Παρασκευή 19/6/2015, 5.30μμ-9.00μμ στο Isthmia Prime Hotel στον Ισθμό της Κορίνθου.

Η εκδηλώση απευθύνεται σε άτομα που ασχολούνται ή ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με την παραγωγή ή/και εμπορία ποιοτικού ελαιολάδου.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.


Πρόγραμμα:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες