Ημερίδα ΑμεΑ: «ΜΕΘΟΔΟΙ ΕΝΤΑΞΗΣ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ» - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Ιουνίου 11, 2015

Ημερίδα ΑμεΑ: «ΜΕΘΟΔΟΙ ΕΝΤΑΞΗΣ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ»

Ε.Σ.Α.μεΑ.: Ημερίδα στην Κόρινθο για την ένταξη των ΑμεΑ στην εργασία
Κεντρικός ομιλητής ο Ι. Βαρδακαστάνης

Υπό την αιγίδα της ΕΣΑμεΑ, η Περιφερειακή Ομοσπονδία ΑμεΑ Πελοποννήσου και το Σωματείο ΑμεΑ Κορίνθου διοργανώνουν ημερίδα την Κυριακή 14 Ιουνίου στην Αρχαία Κόρινθο, στο Πνευματικό Κέντρο Αγίων Αναργύρων, με θέμα: «Μέθοδοι ένταξης των ατόμων με αναπηρία στην αγορά εργασίας».

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο πρόεδρος της ΕΣΑμεΑ Ιωάννης Βαρδακαστάνης, που θα μιλήσει για τη μετάβαση από την ενταξιακή εκπαίδευση στην ένταξη για εργασία των ατόμων με αναπηρία.

Ομιλία θα πραγματοποιήσει επίσης η ψυχολόγος - θεραπεύτρια Πένυ Παπανικολοπούλου, με θέμα «Εκπαίδευση και υποστηριζόμενη διαβίωση», καθώς και ο κ. Γιώργος Παπαδημητρίου, μέλος του Δ.Σ. Κορίνθου: «Μέθοδοι ένταξης των ΑμεΑ στην αγορά εργασίας».


Τώρα μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις στο χώρο της Αναπηρίας στη νέα ιστοσελίδα της Ε.Σ.Α.μεΑ. www.esaea.gr και www.esamea.gr .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες