Σία Αναγνωστοπούλου: Αναφορά για την δημιουργία Δ.Ι.Ε.Κ. στην Κάτω Αχαΐα και επαναλειτουργία του στα Καλάβρυτα - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Ιουνίου 18, 2015

Σία Αναγνωστοπούλου: Αναφορά για την δημιουργία Δ.Ι.Ε.Κ. στην Κάτω Αχαΐα και επαναλειτουργία του στα Καλάβρυτα

Η Βουλευτής Αχαΐας, Σία Αναγνωστοπούλου, κατέθεσε αναφορά στον Υπουργό Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, για τη δημιουργία αυτόνομου και αυτοτελούς Δ.Ι.Ε.Κ. (Δημόσιου Ινστιτούτου Επαγγελματικής Κατάρτισης), στην πόλη της Κ. Αχαΐας, καθώς και για την επαναλειτουργία του Δ.Ι.Ε.Κ. της πόλης των Καλαβρύτων του Ν. Αχαΐας, με ειδικότητες οι οποίες θα προκύψουν από την διαβούλευση τοπικών φορέων και του Υπουργείου Παιδείας, σε συνάφεια με τις ιδιαιτερότητες και τις ανάγκες της περιοχής.

Στόχος είναι η επαγγελματική κατάρτιση όλων των νέων, που προοπτικά θα συμβάλλει ουσιαστικά στην αναβάθμιση και την παραγωγική ανασυγκρότηση των εν λόγω περιοχών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες