ΤΩΡΑ!!!ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΟΙΜΠΛΕ!!!ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΜΕ ΑΒΟΗΘΗΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!ΔΕΙΤΕ!!!ΕΝΑΡΞΗ ΝΕΩΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΩΝ!!! - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Ιουλίου 04, 2015

ΤΩΡΑ!!!ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΟΙΜΠΛΕ!!!ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΜΕ ΑΒΟΗΘΗΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!ΔΕΙΤΕ!!!ΕΝΑΡΞΗ ΝΕΩΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΩΝ!!!

Η Ελλάδα παραμένει μέρος του κοινού νομίσματος, τόνισε ο Σόιμπλε, που θεωρείται ως ο κύριος υπεύθυνος για τον οικονομικό πόλεμο που δέχεται η Ελλάδα, μιλώντας στη «Bild», εφημερίδα που πρόσκειται στην Καγκελαρία.

«Η Ελλάδα είναι μέλος της ευρωζώνης. Δεν υπάρχει αμφιβολία γι’ αυτό. Είτε με το ευρώ είτε προσωρινά χωρίς αυτό — μόνον οι Έλληνες μπορούν να απαντήσουν σ’ αυτό το ερώτημα. Και είναι σαφές ότι δεν θα εγκαταλείψουμε αβοήθητους τους ανθρώπους στην Ελλάδα», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: «Ακόμη κι αν φθάναμε στο σημείο να καταρρεύσουν μερικές μεμονωμένες τράπεζες, ο κίνδυνος της διάχυσης είναι σχετικά μικρός (…) Οι αγορές έχουν αντιδράσει με αυτοσυγκράτηση τις λίγες τελευταίες ημέρες. Αυτό δείχνει πως το πρόβλημα είναι διαχειρίσιμο».

Ο Σόιμπλε πως οποιεσδήποτε συνομιλίες με την Ελλάδα για την επίτευξη μιας συμφωνίας στήριξης έναντι μεταρρυθμίσεων θα είναι «πολύ δύσκολες» μετά το δημοψήφισμα της Κυριακής, αλλά πρόσθεσε πως μέσα σ’ ένα χρόνο η Ευρώπη θα είναι ισχυρότερη απ’ ό,τι ήταν πριν από την ελληνική κρίση.

Η ευρωζώνη πρέπει να περιμένει για να δει τι θα κάνει η ελληνική κυβέρνηση μετά το αποτέλεσμα του αυριανού δημοψηφίσματος, δήλωσε ο Σόιμπλε, όμως το Eurogroup θα εξετάσει οποιοδήποτε νέο αίτημα εκ μέρους της Αθήνας για έναρξη συνομιλιών…

πηγη 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες