ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ: Μας δουλεύουν ψιλό-γαζί τα βενζινάδικα! - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Ιουλίου 30, 2015

ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ: Μας δουλεύουν ψιλό-γαζί τα βενζινάδικα!

Ούτε καν ένα λεπτό του ευρώ δεν υποχώρησαν οι τιμές της αμόλυβδης βενζίνης στα πρατήρια υγρών καυσίμων της χώρας, παρά την εδώ κι έναν μήνα μεγάλη βουτιά... του αργού πετρελαίου. Η τιμή του έχει πέσει κατά 21% και για την ακρίβεια από τα 60,5 στα 47,5 δολάρια το βαρέλι...


Έρευνα της εφημερίδας «Έθνος», βασισμένη στα επίσημα στοιχεία του Παρατηρητηρίου Τιμών Υγρών Καυσίμων του υπουργείου Οικονομίας, αποκαλύπτει ότι οι μειώσεις του αργού όχι μόνο δεν φτάνουν στην κατανάλωση, αλλά αντίθετα διαπιστώνονται και αυξήσεις.

Οι Έλληνες συνεχίζουν να πληρώνουν πανάκριβα την αμόλυβδη βενζίνη σε όλη τη χώρα.

Αυτό σημαίνει οι μειωμένες τιμές δεν πέρασαν στον καταναλωτή αφού οι εταιρείες και πρατηριούχοι φρόντισαν να βάλουν τη διαφορά και κάτι παραπάνω στην τσέπη τους.

Θύματα όμως μεγαλύτερης κερδοσκοπίας πέφτουν οι κάτοικοι και οι παραθεριστές των νησιών και των άλλων τουριστικών περιοχών, καθώς οι τιμές ξεπερνούν ακόμη και τα 1,70 ευρώ το λίτρο.

Ενδεικτικά, η τιμή της αμόλυβδης κινείται στη Ζάκυνθο από το 1,601 στο 1,618, στις Κυκλάδες από το 1,698 στο 1,708 και στη Λέσβο από το 1,609 στο 1,611.


loutrakiblog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες