Δωρεάν διόδια το Σαββατοκύριακο - Εκπτώσεις σε ΚΤΕΛ και τρένα - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Ιουλίου 03, 2015

Δωρεάν διόδια το Σαββατοκύριακο - Εκπτώσεις σε ΚΤΕΛ και τρένα

Σαββατοκύριακο, για διευκόλυνση των μετακινήσεων των πολιτών που θα συμμετάσχουν στο δημοψήφισμα της Κυριακής, ανακοίνωσε ο αναπληρωτής υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστος Σπίρτζης. Παράλληλα, ανακοινώθηκαν εκπτώσεις από ΚΤΕΛ και ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
Ειδικότερα, οι διελεύσεις επιβατικών Ιδιωτικής Χρήσης και δίκυκλων οχημάτων, θα γίνονται δωρεάν, το Σαββατοκύριακο 4 και 5 Ιουλίου σε:
  • Αυτοκινητόδρομους Αιγαίου ΑΕ (Κεντρικός άξονας ΠΑΘΕ ),
  • Γέφυρα ΑΕ (Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου),
  • Νέα Οδό ΑΕ (Ιόνια Οδός, Κεντρικός άξονας ΠΑΘΕ) - Ολυμπία Οδό ΑΕ (Βόρειος άξονας Πελοποννήσου), 
  • Μορέα ΑΕ (Κεντρικός άξονας Πελοποννήσου),
  • όλο το μήκος του βόρειου άξονα της χώρας (από Ηγουμενίτσα έως Αλεξανδρούπολη).
Στην Αττική οδό, οι δωρεάν διελεύσεις από τα διόδια θα γίνονται την Κυριακή, 5 Ιουλίου.
Για τις διευκολύνσεις ο κ. Σπίρτζης συζήτησε με τους ιδιώτες παραχωρησιούχους των αυτοκινητοδρόμων, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στην πρωτοβουλία.
Στα ΚΤΕΛ θα ισχύσει έκπτωση 25% επί της τιμής των κανονικών εισιτηρίων για τις μετακινήσεις πολιτών λόγω του δημοψηφίσματος. Σημειώνεται ότι η πλευρά της Ομοσπονδίας των ΚΤΕΛ ανταποκρίθηκε θετικά μόνο για έκπτωση 25% στα κανονικά εισιτήρια γιαυπερνομαρχιακές μετακινήσεις. Δεν συμφώνησε η έκπτωση να καλύψειτις ενδονομαρχιακές μετακινήσεις, την έκδοση εισιτηρίων μετ' επιστροφής και τα ειδικά εισιτήρια (πχ Φοιτητικά), όπως ζήτησε το Υπουργείο.
Εξάλλου, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ παρέχει απο χθες μέχρι και τις 6 Ιουλίου, 50% έκπτωση στις δημόσιες σιδηροδρομικές μεταφορές επι των κανονικών τιμών των εισιτηρίων για απλή μετάβαση ή με επιστροφή, στους επιβάτες που θα ταξιδέψουν για να ψηφίσουν στο δημοψήφισμα.
(Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες