Αλλάζει σταδιακά από σήμερα το Τwitter - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Ιουλίου 31, 2015

Αλλάζει σταδιακά από σήμερα το Τwitter

Στην προσπάθειά του να γίνει πιο ελκυστικό και εύχρηστο, ύστερα από τις τελευταίες μετρήσεις που δείχνουν στασιμότητα όσον αφορά στην αύξηση των χρηστών του, το Τwitterαποφάσισε να ανανεωθεί…
Συγκεκριμένα, επανασχεδίασε την αρχική του σελίδα, το λανσάρισμα της οποίας ξεκίνησε ήδη από σήμερα, Παρασκευή 30 Ιουλίου.
new twitter homepage
Όπως παρατηρείτε, η αρχική σελίδα εμφανίζεται πιο καλαίσθητη και περιεκτική με τα κορυφαία tweets των διαφόρων κατηγοριών σε περίοπτη θέση.
Μάλλον αυτός είναι ο νέος τρόπος του Twitter να δείξει στους μη συνδεδεμένους χρήστες τι χάνουν που δεν είναι μέλη του.
altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες