Υπέρ της διεξαγωγής του δημοψηφίσματος το 58% των Βρετανών - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Αυγούστου 31, 2015

Υπέρ της διεξαγωγής του δημοψηφίσματος το 58% των Βρετανών


Υπέρ της διεξαγωγής του δημοψηφίσματος που έχει προγραμματίσει ο πρωθυπουργός της ΒρετανίαςΝτέιβιντ Κάμερον, με το ερώτημα της παραμονής ή μη της χώρας στην Ε.Ε., τάσσεται η πλειονότητα των πολιτών στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρείας Opinium Research, το 58% των ερωτηθέντων υποστηρίζει τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος.

Από τη δημοσκόπηση, η οποία δόθηκε στη δημοσιότητα την Κυριακή, προκύπτει ακόμη ότι το 67% των πολιτών του Ηνωμένου Βασιλείου επιθυμεί περισσότερες εξουσίες στη λήψη αποφάσεων σχετικά με τη νομοθεσία, τους φόρους, τα δημόσια έξοδα και τον σχεδιασμό.

Περίπου το 34% των ερωτηθέντων απάντησε ότι η οικονομία της χώρας θα βελτιωνόταν σε περίπτωση εξόδου του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ε.Ε.

Η δημοσκόπηση διενεργήθηκε διαδικτυακά σε δείγμα 2.150 ενηλίκων στο Ηνωμένο Βασίλειο το διάστημα 21-25 Αυγούστου.

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον έχει δεσμευτεί ότι θα προχωρήσει σε δημοψήφισμα μέχρι το τέλος του 2017.

Ο Κάμερον επιδιώκει την επαναδιαπραγμάτευση της σχέσης της χώρας με την Ε.Ε., που θα περιλαμβάνει μεγαλύτερη αυτονομία ως προς τον καθορισμό της εθνικής πολιτικής για το μεταναστευτικό

zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες