Χρυσοβελώνη: Συνεχίζουμε να είμαστε αντιμνημονιακοί. "ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ"??? - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Αυγούστου 31, 2015

Χρυσοβελώνη: Συνεχίζουμε να είμαστε αντιμνημονιακοί. "ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ"???


«Συνεχίζουμε να είμαστε αντιμνημονιακοί. Ενδεχομένως να ακούγεται αντιφατικό αλλά μέσα στη συγκεκριμένη συμφωνία υπάρχουν και μέτρα τα οποία είναι θετικά. Στο χέρι της κυβέρνησης που θα προκύψει μετά τις εκλογές είναι να κάνει γρήγορους βηματισμούς έτσι ώστε η χώρα το ταχύτερο δυνατό να μπορέσει να αναταχθεί» τόνισε και υπογράμμισε ότι «Δεν σας λέω ότι είναι το ίδιο εύκολο με την προηγούμενη φορά όμως διαπιστώνω ότι υπάρχει πολύς κόσμος που δεν έχει ενημερωθεί».


ΜΠΡΑΒΟ ΓΕΛΑΣΑΜΕ ΠΑΛΙ!!!
lolek

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες