Xάλκινο για την Κυριακοπούλου - ΒΙΝΤΕΟ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Αυγούστου 26, 2015

Xάλκινο για την Κυριακοπούλου - ΒΙΝΤΕΟ

Η Νικόλ Κυριακοπούλου ανέβηκε με στυλ στο βάθρο του παγκόσμιου πρωταθλήματος στίβου , κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο.

Με άλμα στα 4,80 που πέρασε με την πρώτη προσπάθεια, τέθηκε επικεφαλής της τριάδας που έμεινε να παλεύει. Έχασε μια φορά τα 4,85 που πέρασαν η Μούρερ και η Σίλβα με την πρώτη.

Τα μετάλλια παίχτηκαν στα 4,90, αφού η Νικόλ άφησε τις δυο προσπάθειες που είχε στο 4.85. Για πολύ λίγο δεν κατάφερε να κάνει ένα μυθικό πανελλήνιο ρεκόρ, έμεινε τρίτη αλλά έγραψε ιστορία, επαναφέροντας την Ελλάδα στο βάθρο σε παγκόσμια πρωταθλήματα μετά από 3 διοργανώσεις.

Tελευταίο μετάλλιο μας σε παγκόσμιο, χάλκινο και αυτό, ήταν το 2007 με την Πηγή Δεβετζή στο τριπλούν. Από το 1983 (Βερούλη) είναι το 11ο χάλκινο της χώρας μας, ενώ συνολικά το 22ο!

Η Νικόλ έχει κατακτήσει χάλκινο μετάλλιο και σε ευρωπαϊκό πρωτάθλήμα ανοιχτού στίβου, ενώ είναι πολύ κοντά στην κατάκτηση του διαμαντιού στο Diamond League.

Τα άλματά της απόψε: Πέρασε με την πρώτη τα 4,50, με την δεύτερη τα 4,60 και τα 4,70, με την πρώτη τα 4,80, απέτυχε μια φορά στα 4,85 και άλλες δυο στα 4,90.

Το χρυσό κατέκτησε η Σίλβα με 4,90 και το ασημένιο η Μούρε με 4,85.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες