ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΜΕ ΣΥΡΙΖΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ 05/09/2015 - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 05, 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΜΕ ΣΥΡΙΖΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ 05/09/2015


Την Πέμπτη 03/09/2015 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Λουτρακίου συγκέντρωση των μελών της οργάνωσης προκειμένου να σχεδιαστεί και να οργανωθεί η προεκλογική καμπάνια στη πόλη μας για τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου..

Μετά τη βασική εισήγηση που έκανε η συντρόφισσα Μαρία Θελερίτη και τις παρεμβάσεις - τοποθετήσεις των μελών , έγιναν προτάσεις και πάρθηκαν πρωτοβουλίες για την οργάνωση του προεκλογικού μας αγώνα.

Η ΟΜε ΣΥΡΙΖΑ Λουτρακίου συμπαγής , ενωτική και αποφασισμένη όσο ποτέ θα δώσει το παρόν στον αγώνα για το τόπο μας , το λαό και τη χώρα χωρίς μεγαλοστομίες , χωρίς εντάσεις , έχοντας βαθειά τη συναίσθηση της ευθύνης απέναντι στους πολίτες αλλά και της σημασίας του διακυβεύματος : η παλιά πολιτική καθεστηκυία τάξη θα διαχειριστεί το μέλλον της χώρας και των παιδιών μας ή εμείς ;

Η ΟΜε ΣΥΡΙΖΑ Λουτρακίου καλεί όλους τους φίλους και ψηφοφόρους να ενδυναμώσουν με τη παρουσία και τη δράση τους τον αγώνα μας . Το εκλογικό μας κέντρο θα λειτουργήσει σύντομα στη καρδιά της πόλης μας επί της οδού Ελ. Βενιζέλου 45 για να αποτελέσει το σημείο συνάντησης με τους πολίτες του Λουτρακίου , το εφαλτήριο για τη προσπάθεια.και τη νίκη.

Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες