Έτοιμη η Ρωσία να στείλει στρατό στη Συρία, εάν το ζητήσει ο Άσαντ



Η Ρωσία θα εξετάσει ενδεχόμενο αίτημα από τη Συρία να στείλει στρατεύματα, εφόσον η Δαμασκός το ζητήσει, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου.

«Αν υπάρξει αίτημα (από τη Συρία), τότε στο πλαίσιο ενός διμερούς διαλόγου φυσικά θα συζητηθεί και θα εξετασθεί», δήλωσε σε δημοσιογράφους ο Ντμίτρι Πεσκόφ, στη διάρκεια τηλεδιάσκεψης. «Προς το παρόν, είναι δύσκολο να μιλήσουμε υποθετικά».

Ο συριακός στρατός, ο οποίος έχει πρόσφατα χάσει έδαφος απέναντι στους αντάρτες στη διάρκεια ενός τετραετούς εμφυλίου πολέμου, έχει αρχίσει να χρησιμοποιεί νέου τύπου αεροπορικά και χερσαία οπλικά συστήματα που προμηθεύτηκε από τη Ρωσία, δήλωσε την Πέμπτη στο Reuters συριακή στρατιωτική πηγή.

naftemporiki.gr

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Νεότερη Παλαιότερη