Το προσχέδιο του προϋπολογισμού για το 2016 είναι ίδιο με αυτό του προϋπολογισμού του 2015, ίδιο με του 2014 - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Οκτωβρίου 09, 2015

Το προσχέδιο του προϋπολογισμού για το 2016 είναι ίδιο με αυτό του προϋπολογισμού του 2015, ίδιο με του 2014



του Σπύρου Στάλια

Θα προσπαθήσω με δυο λόγια να εξηγήσω το προσχέδιο του προϋπολογισμού για το 2016, που είναι ίδιο με τον προϋπολογισμό του 2015, που ήταν ίδιος με αυτόν του 2014, που ήταν πανομοιότυπος με αυτόν....

Τα κόμματα του ευρώ, έχουν συμφωνήσει και έχουν αποτυπώσει στο σχέδιο του προϋπολογισμού του 2016, την αντίληψη ότι η μείωση του εθνικού εισοδήματος και η ανεργία έχουν ως αιτία τους υψηλούς μισθούς, ιδιωτικού και δημοσίου τομέα, και τις συντάξεις.

Εφ’ όσον αυτοί μειωθούν δραστικά, τότε δειλά δειλά θα μειωθεί η ανεργία και δειλότερα ακόμα θα αρχίσει να αυξάνει το ΑΕΠ.

Με δυο λέξεις: Έρχεται φτώχεια που ούτε οι Αθηναίοι το 1942 δεν είχαν φανταστεί.
Το ερώτημα που τίθεται είναι το εξής: Έχει ξαναγίνει αυτό κάπου και πότε, με αποτελέσματα θετικά? Όχι, ποτέ και πουθενά (αν κάποιος ξέρει κάτι άλλο να μας το πει).

Τότε υπάρχει δεύτερο ερώτημα: Αν αυτό ποτέ δεν έχει ξαναγίνει, η λιτότητα να φέρνει ανάπτυξη, τότε γιατί το κάνουν στην Ελλάδα?


Αυτό θα πρέπει να το απαντήσουν όσοι ψήφισαν Ευρώ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες