Ριζικές ανατροπές στο υπολογισμό συντάξεων των δημοσίων υπαλλήλων - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Οκτωβρίου 13, 2015

Ριζικές ανατροπές στο υπολογισμό συντάξεων των δημοσίων υπαλλήλων

Αλλάζει άρδην ο τρόπος υπολογισμού των συντάξεων των δημοσίων υπαλλήλων, ταυτόχρονα αυξάνονται τα απαιτούμενα έτη συνταξιοδότησης σε περίπτωση που ένα ασφαλισμένους δεν έχει συμπληρώσει έως τις 18 Αυγούστου έτη ασφάλισης και όριο ηλικίας συνταξιοδότησης.

Το πολυνομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή προβλέπει ότι από τις 19 Αυγούστου και σταδιακά έως το 2022 τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης αυξάνονται και για τους δημοσίους υπαλλήλους, ενώ όσοι συνταξιοδοτηθούν πριν από τη συμπλήρωση του 67ου έτους θα υποστούν μείωση 10% στη σύνταξή τους, επιπλέον της μείωσης που προβλέπεται για τις πρόωρες.

Ταυτόχρονα, αλλάζει o τρόπος υπολογισμού της σύνταξης για όλους τους δημοσίους υπαλλήλους που θα αποχωρήσουν από την υπηρεσία τους από την 1η Σεπτεμβρίου και μετά.

Δείτε περισσότερα στο enikonomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες