ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΣ HANDBALL CLUB: Eκδήλωση αφιερωμένη στα παιδιά και τον συνάνθρωπο με την συμμετοχή φορέων - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Οκτωβρίου 13, 2015

ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΣ HANDBALL CLUB: Eκδήλωση αφιερωμένη στα παιδιά και τον συνάνθρωπο με την συμμετοχή φορέων

Eκδήλωση στην Ελλάδα αφιερωμένη στα παιδιά και τον συνάνθρωπο με την συμμετοχή φορέων.

Ο ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΣ HANDBALL CLUB την Κυριακή 11/10/2015 είχε την χαρά και την τύχη να συμμετέχει με ομάδα από τα τμήματα ανάπτυξης στην ΓΙΟΡΤΗ –ΟΡΟΣΗΜΟ BEACTIVE.
H ΓΙΟΡΤΗ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ BEACTIVE στην Ελλάδα, ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο, αφιερωμένη στα παιδιά και τον συνάνθρωπο, με την συμμετοχή του χάντμπολ, παρουσία του υφυπουργού Στ. Κοντονή και του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού Ιούλιου Συναδινού.Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Γ. Κασιμάτης του ΟΑΚΑ με συνδιοργάνωση Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδος.

Η γιορτή ήταν αφιερωμένη στα παιδιά και τον συνάνθρωπο και συμμετείχαν οι οργανισμοί Κιβωτός του Κόσμου, Το Χαμόγελο του Παιδιού και η κοινωνική κουζίνα Ο Άλλος Άνθρωπος.
Με αυτήν την εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο το φετινό πρόγραμμα BEACTIVE στην Ελλάδα με πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Ειδικότερα η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδας ήταν πρωτοπόρος στις δράσεις έχοντας σύνθημα το «ΒΕ ACTIVE, BEHUMAN, BEHANDBALL».

Σε αυτήν την τεράστια σημασίας εκδήλωση με αθλητικό και κοινωνικό χαρακτήρα, η ομάδα μας ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΣ και τα παιδιά του, έζησαν μια ιδιαίτερη εμπειρία, την οποία είχε και θα συνεχίσει να έχει στο φετινό ημερολόγιο του ο σύλλογος μας.

Αυτές οι δράσεις βοηθούν τα παιδιά να αντιλαμβάνονται τον αθλητισμό από μια άλλη σκοπιά και να γίνονται πιο οργανωμένοι, αλλά και το τι σημαίνει κοινωνία έξω από την ζεστή αγκαλιά της οικογένειας, που άλλα παιδιά δεν έχουν την τύχη να απολαμβάνουν και ο αθλητισμός μέσα από το αγωνίζεσθαι είναι όλη η ζωή που είναι ένας συνεχής αγώνας της ζωής. Ήταν χαρά μου που έδωσα σε κάποιους αθλητές και αθλήτριες μου να γευτούν μια τέτοια εμπειρία. Χαίρομαι διπλά όταν χαίρονται και ευχαριστιούνται δήλωσε ο επικεφαλής προπονητής Γιάννης Πανούσης.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες