SEAJETS Rally Acropolis - Η πρόγνωση του καιρού για τον αγώνα - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Οκτωβρίου 10, 2015

SEAJETS Rally Acropolis - Η πρόγνωση του καιρού για τον αγώνα


Με δύσκολες συνθήκες αναμένεται να διεξαχθεί το SEAJETS Ράλι Ακρόπολις καθώς οι βροχοπτώσεις αναμένονται σχεδόν στο σύνολο του αγώνα.

SEAJETS Ράλι Ακρόπολις με λάσπη; Σύμφωνα με τις τελευταίες προβλέψεις αναμένεται να δούμε έναν αγώνα όπου η σκόνη που θα αφήνουν τα αγωνιστικά δύσκολα θα υπάρχει ψηλά στον αέρα. Αντί αυτής θα έχουμε αρκετά γλιστρήματα και δύσκολες συνθήκες για οδηγούς και αυτοκίνητα ενώ και η επιλογή των ελαστικών θα αποτελέσει πονοκέφαλο για τις ομάδες.

Τόσο για το Σάββατο που περιλαμβάνει δύο ειδικές όσο και για την Κυριακή όπου είναι και το μεγάλο κομμάτι του SEAJETS Ράλι Ακρόπολις αναμένεται να έχουμε σε μεγάλο βαθμό μικρές αλλά και πιο έντονες βροχοπτώσεις. Έτσι καλό θα ήταν και οι θεατές να προετοιμαστούν κατάλληλα με ομπρέλες και αδιάβροχα.

Αυτή αναμένεται να είναι η εικόνα το απόγευμα του Σαββάτου. Με σκούρο πράσινο οι έντονες βροχοπτώσεις.

Αυτή αναμένεται να είναι η εικόνα το απόγευμα του Σαββάτου. Με σκούρο πράσινο οι έντονες βροχοπτώσεις.

Αντίστοιχη με του Σαββάτου η εικόνα και της Κυριακής.Αντίστοιχη με του Σαββάτου η εικόνα και της Κυριακής.

zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες