Χρίστος Δήμας:”Δεν ταιριάζει αυτή η κατάντια στήν Νέα Δημοκρατία ” - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Νοεμβρίου 22, 2015

Χρίστος Δήμας:”Δεν ταιριάζει αυτή η κατάντια στήν Νέα Δημοκρατία ”

Σύμφωνα με δημοσίευμα της protinews. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν πριν από λίγο με τον βουλευτή της Ν.Δ.Κορινθίας Χρίστο Δήμα για τα όσα τραγικά αλλά και τραγελαφικά  συνέβησαν σήμερα στην Ν.Δ.  έκανε την εξής λιτή δήλωση: ”Δεν ταιριάζει αυτή η κατάντια στην μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη της Ν.Δ.Κάποιοι φταίνε και πρέπει να πληρώσουν, πλήγωσαν βαθιά τον κόσμο της Ν.Δ. .
Εντός της ημέρας συνεδριάζουν οι 4 αρχηγοί και αμέσως μετά η κοινοβουλευτική ομάδα καθώς και η κεντρική επιτροπή για να αποφασίσουν το τι μέλλει γενέσθαι”.


 Σ.Σ  Ο ρόλος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης είναι εξ ορισμούς ιδιαίτερα κρίσιμος. Η Νέα Δημοκρατία είναι βαριά άρρωστη, κάτι που αυξάνει τους κινδύνους για την Ελλάδα σε μια εποχή έντονης αστάθειας σε ολόκληρο τον δυτικό κόσμο.Προφανώς στου Μαξίμου τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση, καθόσον βλέπουν ότι υπάρχουν και πιο άσχετοι από αυτούς.
Ν.Ν


diogenis-press.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες