Κατατέθηκε η Μήνυση από τον Δήμαρχο Κορινθίων για τον B. Νανόπουλο (video) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Δεκεμβρίου 01, 2015

Κατατέθηκε η Μήνυση από τον Δήμαρχο Κορινθίων για τον B. Νανόπουλο (video)



Αναφορά αξιόποινων πράξεων που αφορούσε όλα όσα διαδραματίστηκαν το τελευταίο διάστημα κατέθεσε το πρωί ο Δήμαρχος Κορινθίων κ. Αλέξανδρος Πνευματικός όπως είχε αναγγείλει πριν 11 ημέρες συνοδευόμενος από κ. Αντώνη Παππά . τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Δημοτικό Σύμβουλο και Νομικό.

Ο κ. Δήμαρχος είχε προκαλέσει τον Αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον δήμο Κορινθίων κ. Β. Νανόπουλο, όσα είχε δηλώσει στα Κορινθιακά ΜΜΕ τα στοιχεία που αφορούσαν ΄ΔΗΘΕΝ΄ αξιόποινες πράξεις στο Λιμενικό Ταμείο να τα πήγαινε στον Εισαγγελέα.

Αφού ο κ. Νανόπουλος παρότι πέρασαν 11 ημέρες απο την πρόκληση του κ. Δημάρχου δεν το έκανε το έπραξε ο ίδιος ο κ. Δήμαρχος όπως είχε υποσχεθεί …

korinthostv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες