Ρωσικοί δορυφόροι «απειλούν» την Τουρκία από το διάστημα ? - BINTEO - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Δεκεμβρίου 08, 2015

Ρωσικοί δορυφόροι «απειλούν» την Τουρκία από το διάστημα ? - BINTEO


Εκτόξευση δύο ρωσικών δορυφόρων «Soyuz-2.1V» οι οποίοι «σκανάρουν» ότι κινείται σε Μέση Ανατολή και Τουρκία !! 

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας έδωσε στο YouTube το βίντεο της εκτόξευσης πυραύλου ο οποίος μετέφερε δύο στρατιωτικούς δορυφόρους κατηγορία «Soyuz-2.1V». 

Οι δορυφόροι σύμφωνα με διάφορα ανεπιβεβαίωτα δημοσιεύματα θα «σκανάρουν» οτιδήποτε κινείται στην Μέση Ανατολή και ειδικά στην Τουρκία , αποκαλύπτοντας πλήρως όλες τις στρατιωτικές κινήσεις της Άγκυρας, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti. 

Ο πύραυλος «τοποθέτησε» σε τροχιά δύο δορυφόρους για στρατιωτικούς σκοπούς τον «Κόσμος-2511» και τον «Κόσμος-2512». Οι δορυφόροι έχουν επαφή με τα συστήματά τους επί του σκάφους λειτουργούν κανονικά, αναφέρει η ανακοίνωση από το κοσμοδρόμιο Πλετσέκ. 

Η όλη διαδικασία ήταν σύμφωνα με το προκαθορισμένο σχέδιο και οι δύο δορυφόροι τέθηκαν σε τροχιά κατά την αναμενόμενη ώρα, αναφέρει η υπηρεσία Τύπου του Υπουργείου. Επικοινωνία με τον δορυφόρο «Κόσμος-2511» και «Κόσμος-2512» έχει οριστεί, και τα συστήματά τους λειτουργούν κανονικά. 

Όπως αναφέρθηκε, η δημιουργία του «Σογιούζ-2.1V» οφείλεται στην αύξηση των αναγκών της παγκόσμιας αγοράς από μικρούς δορυφόρους. 

Τονίζουμε από την ιστοσελίδα μας pentapostagma.gr, και άρθρο με τίτλο (Οι «Δορυφόροι μάχης» που θα συμμετέχουν στον επερχόμενο διαστημικό πόλεμο), Ρωσία , Κίνα και ΗΠΑ , διαθέτουν δυνατότητες δορυφόρων οι οποίοι απενεργοποιούν συστήματα άλλων δορυφόρων. 

Πιθανότατα να έχουν τεθεί σε τροχιά οι αποκαλούμενοι «δορυφόροι-δολοφόνοι», οι οποίοι διαθέτουν την μοναδική ικανότητα να είναι εξοπλισμένοι με όπλα ισχυρών ακτίνων λέιζερ, για να καταστρέφουν ανταγωνιστικούς δορυφόρους. 

Μετά από αυτό το στάδιο, θα εισέλθουμε στον σχεδιασμό ενός εντελώς νέου στρατιωτικού επιπέδου , που αφορά την διεξαγωγή πολέμου από το διάστημα προς « επίγειους στόχους», σύμφωνα με « διάσπαρτες» άκρως απόρρητες πληροφορίες. 

Με αυτόν τον τρόπο τα επίγεια συστήματα αεράμυνας καθίστανται τελείως «ανενεργά», και ταυτόχρονα υπάρχει η δυνατότητα άμεσου «κτυπήματος» σε οποιοδήποτε επίγειο στόχο με «οπτική επαφή».

Υπενθυμίζεται ότι οι Τούρκοι έχουν τρεις κατασκοπευτικούς δορυφόρους με τον τελευταίο να εκτοξεύεται μέσα στο 2015. 

Οι δορυφόροι αυτοί θα μπορούσαν άνετα να αποτελέσουν «στόχους» των ρωσικών , υλοποιώντας το πνεύμα του Ρώσου Προέδρου , ο οποίος δήλωσε ότι οι Τούρκοι θα μετανιώνουν για αυτό που έκαναν στην Συρία « ξανά και ξανά».

 Μάλιστα Αμερικανοί ειδικοί επιστήμονες και το Πεντάγωνο γνωρίζουν ότι οι ρωσικοί δορυφόροι έχουν την δυνατότητα «ηλεκτρονικής επίθεσης», ή αδρανοποίησης των συστημάτων των τουρκικών δορυφόρων ή ακόμη την υποκλοπή των εκατομμυρίων μυστικών δεδομένων που είναι «φορτωμένα» στον συγκεκριμένο δορυφόρο. 

Μια πιθανή υποκλοπή από τους ρωσικούς δορυφόρους θα μπορούσε να «τινάξει στο αέρα» ολόκληρο το τουρκικό αμυντικό σύστημα ασφαλείας !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες