Απόφαση της ΔΕ του ΠΤ Κορινθίας του ΠΣΦ για συμμετοχή στο συλλαλητήριο της 13/2 - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 11, 2016

Απόφαση της ΔΕ του ΠΤ Κορινθίας του ΠΣΦ για συμμετοχή στο συλλαλητήριο της 13/2


Συνάδελφοι,

Η μάχη για το ασφαλιστικό δεν έχει κριθεί ακόμα. Η δυναμική της απεργίας της 4ης Φλεβάρη έδειξε ότι μέσα στο λαό υπάρχουν δυνάμεις που η αγανάκτηση τις έχει οδηγήσει να πάρουν το δρόμο του αγώνα. Μπροστά στην ανυποχώρητη στάση της κυβέρνησης και τη θέλησή της να μας επιβάλλει ενα μέλλον με συντάξεις σαν προνοιακά επιδόματα, με ανύπαρκτες και υποχρηματοδοτούμενες παροχές υγείας, ενα μέλλον που από τη μία θα υπάρχουν ιδιωτικά ασφαλιζόμενοι και από την άλλη πλήθος ανασφάλιστων, ο κόσμος της εργασίας πρέπει να δείξει τη δικιά του ανυποχώρητη στάση και να μη γίνει συνένοχος στο μέλλον που του ετοιμάζουν.

Αυτή η κατεύθυνση χρειάζεται συνένωση κοινωνικών δυνάμεων και όχι κοινωνικό αυτοματισμό όπως είναι και ο στόχος της κυβέρνησης. Το πανεργατικό μέτωπο καλεί σε πανελλαδικό, παναγροτικό, πανεργατικό συλλαλητήριο στην Αθήνα, στην Ομόνοια το Σάββατο 13/2 στις 11 το πρωι με σκοπό να ενωθεί η φωνή όλων των στρωμάτων που πλήτονται από το βάρβαρο νομοσχέδιο με τη φωνή των αγροτών που θα διαδηλώνουν στο Σύνταγμα, με μισθωτούς, αυτοαπασχολούμενους, επιστήμονες και συναδέλφους. Η μαζικότητα θα δώσει μια γερή και απειλητική απάντηση στην κυβέρνηση ώστε να καταλάβει ότι ο δρόμος της επιβολής του αντιασφαλιστικού νομοσχεδίου δεν θα είναι καθόλου έυκολος και θα βρίσκει ένα όλο και μεγαλύτερο ρεύμα αντίστασης απέναντί της.

Η Κορινθία είναι περιοχή με σημαντική αγροτική παραγωγή και μεγάλο μέρος των ασθενών μας είναι αγρότες. Πολλοί συνάδελφοι επίσης είναι απο αγροτικές οικογένειες. Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε το νομοσχέδιο αυτό να πετάξει εκτός ασφάλισης και εκτός εργασίας τους μικρομεσαίους αγρότες χάνοντας και αξιοπρεπή διαβίωση και παροχές υγείας. Οι αγρότες του μπλόκου της περιοχής μας καθώς και 62 άλλων περιοχών πανελλαδικά, πήραν απόφαση συμμετοχής στο παναγροτικό συλλαλητήριο της Παρασκευής στην Αθήνα. Η Διοικούσα Επιτροπή του Περιφερειακού Τμήματος Κορινθίας του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών χαιρετίζει την απόφασή τους και αποφασίζει τη συμμετοχή στο συλλαλητήριο του Σαββάτου 13/2 στις 11πμ στην Ομόνοια με το εξής πλάισιο:

Aποσυρση του νομοσχεδιου τώρα! Να μη φτασει στη βουλη το αντιασφαλιστικο εκτρωμα!

Αποκλειστικα δημοσια -καθολικη -υποχρεωτικη κοινωνικη ασφαλιση στη βαση των συγχρονων αναγκων μας!

Καταργηση ολων των αντιασφαλιστικων νομων!

Το συλλαλητήριο μπορεί και πρέπει να αποτελέσει σταθμό στην κλιμάκωση του αγώνα με στόχο το μπλοκάρισμα του ασφαλιστικού νομοσχεδίου. Θα υπάρξει πούλμαν για τη μεταφορά, το Σάββατο στις 8:30π.μ. στα περιβολάκια.


Για τη Δ.Ε του Π.Τ Κορινθίας

            Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                              Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Ζαφείρης Βασίλειος                                Τσαρμπού Χάρις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες