Συγκλονιστικό βίντεο: Σομαλοί πειρατές τα έβαλαν με ρωσικό πολεμικό πλοίο και δείτε τι έπαθαν - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Φεβρουαρίου 09, 2016

Συγκλονιστικό βίντεο: Σομαλοί πειρατές τα έβαλαν με ρωσικό πολεμικό πλοίο και δείτε τι έπαθαν


Μπορει οι Σομαλοί πειρατές να προκαλούν το φόβο και τον τρόμο σε δεκάδες εμπορικά πλοία ανά τον κόσμο, φαίνεται όμως ότι δεν έχουν πάντα την τύχη με το μέρος τους. 
Στο βίντεο που ακολουθεί είχαν την ατυχία να πέσουν πάνω σε ένα ρωσικό πολεμικό πλοίο, το οποίο άρχισε να ρίχνει βροχή πυρών προς το πλοίο των σομαλών το οποίο και βυθίζουν.

Οι εικόνες μοιάζουν να ναι βγαλμένες από πολεμική ταινία. Είναι όμως πραγματικές.

Δείτε το βίντεο: 



2 σχόλια:

  1. KAΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΜΕ ΜΙΑ ΤΙΣ ΜΑΓΚΙΕΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΕ ΤΑ ΒΑΠΟΡΟΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΤΟΥΣ. ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΟΙ ΝΗΣΙΩΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΜΑΝΙΚΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΖΑΛΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες