Η μαγκούρα του Μπούκουρα… Χρυσαυγίτης ο «αγανακτισμένος» αγρότης που έσπαγε το περιπολικό… - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Φεβρουαρίου 14, 2016

Η μαγκούρα του Μπούκουρα… Χρυσαυγίτης ο «αγανακτισμένος» αγρότης που έσπαγε το περιπολικό…


Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο «μαγκουροφόρος αγρότης» ο οποίος τα έκανε γυαλιά-καρφιά κι έσπασε περιπολικό της Αστυνομίας στο Δαφνί, την Παρασκευή.

Σύμφωνα με το «Έθνος της Κυριακής» πρόκειται για 30χρονο που πρόσφατα συμμετείχε σε εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής, όπου είχαν παραστεί νυν και πρώην βουλευτές του μορφώματος.

Η ΕΛ.ΑΣ. φέρεται να αξιοποίησε τις πληροφορίες από τους παρευρισκόμενους στα επεισόδια και από τα βίντεο που τον έδειχναν να σπάει το περιπολικό. Με αυτόν τον τρόπο, ο 30χρονος ταυτοποιήθηκε, συνελήφθη και μεταφέρεται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση. Επιπλέον, η ΕΛ.ΑΣ. έχει ταυτοποιήσει ένα ακόμη άτομο από την Κορινθία που συμμετείχε στα επεισόδια και το αναζητά στην Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες