Μητσοτάκης σε Μέρκελ-Είμαι πρόθυμος να κάνω τις μεταρρυθμίσεις όπως θές! - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Φεβρουαρίου 06, 2016

Μητσοτάκης σε Μέρκελ-Είμαι πρόθυμος να κάνω τις μεταρρυθμίσεις όπως θές!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι αποφασισμένος να γίνει η αιχμή του δόρατος για την εγχώρια ελιτ πριν προλάβει η Κυβέρνηση να κάνει κι άλλη «ζημιά» όπως με τον Παπασταύρου .
Ο Μητσοτάκης στέλνει με κάθε δυνατό τρόπο, το ξεκάθαρο μήνυμα στην Μέρκελ ότι η αριστερή παρένθεση θα κλείσει και είναι έτοιμος να αναλάβει όλες τις δύσκολες αποφάσεις, όπως το κόψιμο μισθών και συντάξεων και να ολοκληρώσει τις απολύσεις που είχε ξεκινήσει σαν υπουργός.

Αυτή είναι και η εντολή που έχουν τα Στελέχη της ΝΔ που βγαίνουν στα κανάλια. Καμία ανοχή και καμία βοήθεια στην Κυβέρνηση που προσπαθεί να σώσει τουλάχιστον τις χαμηλές συντάξεις εις βάρος των ψηφοφόρων του Κυρίακου Μητσοτάκη που ανήκουν κυρίως στις πιο ευκατάστατες τάξεις.

Ο Κυράκος Μητσοτάκης ίσως είναι ο πιο σύντομα πρωθυπουργός από όσο νομίζουν οι διαπλεκόμενοι καναράρχες που δινουν αγώνα δρόμου ωστε να μην χάσουν τα εκατομμύρια που παιρνουν απο τα κρατικά ταμεια για….»δουλειές» αλλά και μην αναγκαστούν να πληρώσουν φόρους, λες και είναι τίποτα φτωχοι.

Το μόνο που έχει να κάνει η Μέρκελ και η Τρόικα είναι να φέρει περικοπές και απολύσεις στον Τσίπρα ωστε να πέσει η κυβέρνηση του, ωστε να έρθει ο πρόθυμος Κυριάκος Μητσοτάκης με το ΠΟΤΑΜΙ και τον Βασίλη Λεβέντη να τα ψηφίσει

paradrasi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες