Κατάληψη-Αποκλεισμός του Δικαστικού Μεγάρου από τους Δικηγόρους ΑΥΡΙΟ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 11, 2016

Κατάληψη-Αποκλεισμός του Δικαστικού Μεγάρου από τους Δικηγόρους ΑΥΡΙΟ


Το Διοικητικό συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Κορίνθου, που συνεδρίασε εκτάκτως, την Τετάρτη, 10/2/2016 στα γραφεία του Συλλόγου, έλαβε, ομόφωνα, τις εξής αποφάσεις:

1.- Επικύρωσε την απόφαση της Συντονιστικής Επιτροπής των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος για συνέχιση της αποχής των Δικηγόρων από τα καθήκοντά τους, έως και την Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016.

2.- Αποφάσισε τη συμμετοχή του Συλλόγου στις κινητοποιήσεις επιστημόνων, ελευθέρων επαγγελματιών, αγροτών, της ερχόμενης Παρασκευής 12/2/2016 στην Αθήνα κατά του ασφαλιστικού ¨προσχεδίου¨ της κυβέρνησης.

3.- Αποφάσισε την συμβολική κατάληψη – αποκλεισμό του Δικαστικού Μεγάρου Κορίνθου, την Παρασκευή 12-2-2016, από ώρα 09:00 έως ώρα 11:00, ως εκδήλωση της διαμαρτυρίας του Συλλόγου μας στο ασφαλιστικό ¨προσχέδιο¨, μετά δε το πέρας της κατάληψης καλούνται όλοι συνάδελφοι και οι συναδέλφισσες να μεταβούν στην Αθήνα προκειμένου να συμμετάσχουν στις κινητοποιήσεις.

4.- Αποφάσισε την έκτακτη σύγκληση της Γενικής Συνέλευσης την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου και ώρα 12:00 στην αίθουσα ένα (1) του Δικαστικού Μεγάρου Κορίνθου με θέμα ¨Προσχέδιο Ασφαλιστικού – Ενημέρωση – Κινητοποιήσεις¨.

5.- Καλεί όλους τους βουλευτές του Νομού Κορινθίας να λάβουν μέρος στην ανωτέρω Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας και να τοποθετηθούν ως προς το ¨προσχέδιο¨ του ασφαλιστικού.
6.- Αποφάσισε την διοργάνωση ενημερωτικής εκδήλωσης με θέμα ¨Ασφαλιστικό¨, σε ημέρα και ώρα που θα καθορισθεί με νεότερη ανακοίνωση.

7.- Ζητεί, για μία ακόμη φορά, την απόσυρση του κυβερνητικού σχεδίου και την έναρξη ουσιαστικού διαλόγου από μηδενική βάση αφού προηγουμένως το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης καταθέσει συγκεκριμένα στοιχεία και αναλογιστική μελέτη για την υποστήριξη των θέσεων του.

Κόρινθος, 10-02-2016

            Ο Πρόεδρος                                   Ο Γενικός Γραμματέας Παναγιώτης Αθ. Νικολόπουλος                       Χρήστος Ζαρρής

korinthostv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες