Εξαγριωμένος πολίτης έκανε γυαλιά καρφιά τα γραφεία της ΔΕΗ στα Τρίκαλα - ΦΩΤΟ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 11, 2016

Εξαγριωμένος πολίτης έκανε γυαλιά καρφιά τα γραφεία της ΔΕΗ στα Τρίκαλα - ΦΩΤΟ

Σε κατάσταση αμόκ μπήκε το μεσημέρι στα γραφεία της ΔΕΗ Τρικάλων ένας πολίτης με οφειλή 25.000 ευρώ προς την επιχείρηση, διαμαρτυρόμενος για τη διακοπή ρεύματος.

Σύμφωνα με το trikalanews.gr ο εξαγριωμένος πολίτης άρπαξε ένα μεταλλικό καλόγερο και άρχισε να σπάει ότι έβρισκε μπροστά του με τους υπαλλήλους να προσπαθούν να προφυλαχθούν.

Ο άνδρας όταν αντιλήφθηκε ότι ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, τράπηκε σε φυγή αφήνοντας πίσω του …βομβαρδισμένο τοπίο. Οι αστυνομικές αρχές τον αναζητούν.

Δείτε τις φωτογραφίες:


Πηγή / πηγή φωτο: trikalanews.gr

enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες