Ηλιοφάνεια στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Φεβρουαρίου 07, 2016

Ηλιοφάνεια στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας

Ηλιοφάνεια στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, για σήμερα Κυριακή και μόνο στα ανατολικά και από το απόγευμα στα δυτικά θα σημειωθούν πρόσκαιρες νεφώσεις 

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 10 βαθμούς στα κεντρικά και ανατολικά ηπειρωτικά, -2 έως 10 στη βόρεια Ελλάδα, 2 έως 12 στη δυτική Ελλάδα, -3 έως 10 στο βόρειο Αιγαίο και από 2 έως 11 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. 

Στα ορεινά οι θερμοκρασίες θα κυμανθούν 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερα.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από τα βόρεια έως και 6 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο θα στραφούν σε νότιους 2 με τέσσερα μποφόρ.
Οι άνεμοι θα πνέουν από τα βόρεια με την ένταση έως 6 και τοπικά στα πελάγη 7 μποφόρ. 

Η αναλυτική πρόγνωση του καιρού:

Αττική 
Καιρός: Γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ανατολικά και βόρεια του νομού τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 και στα ανατολικά 5 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 ως 13 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη  
Καιρός: Γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 ως 12 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: Γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις στην Κεντρική Μακεδονία τις πρωινές ώρες κι από τη νύχτα στη Δυτική Μακεδονία. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στη Θράκη βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 ως 12 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα δυτικά η ελάχιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: Γενικά αίθριος αλλά το βράδυ από τα δυτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι – βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά και νότια 4 με 5 και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 ως 13 βαθμούς Κελσίου, στα βόρεια όμως θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: Γενικά αίθριος με βαθμιαία αύξηση των νεφώσεων από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς, στο Ιόνιο βόρειοι – βορειοδυτικοί 4 μποφόρ όπου βαθμιαία κι από τα βόρεια θα στραφούν σε νότιους 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 ως 15 βαθμούς Κελσίου, αλλά στηνΉπειρο θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος 
Καιρός: Γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις το πρωί στα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 6 με 7 και στα νότια έως 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 ως 14 βαθμούς Κελσίου, στα βόρεια όμως θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός:Ασθενείς τοπικές βροχές και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά, νωρίς το πρωί, με βαθμιαία βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 6 με 7 και στα ανατολικά τοπικά 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 ως 13 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες