Στην Αθήνα την Παρασκευή οι αγρότες της Κορινθίας - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Φεβρουαρίου 07, 2016

Στην Αθήνα την Παρασκευή οι αγρότες της Κορινθίας


Την κάθοδο των τρακτέρ στην Αθήνα την ερχόμενη Παρασκευή αποφάσισαν ομόφωνα οι αγρότες μετά την πολύωρη συνάντηση που είχαν.

Εδώ και Δεκατρείς μέρες παραμένει κλειστή η εθνική οδός Αθηνών-Κορίνθου, στο ύψος των διοδίων του Ισθμού, από τους αγρότες που διαμαρτύρονται για το ασφαλιστικό και τη φορολόγησή τους.

Το συντονιστικό όργανο όλων των κοινωνικών φορέων της Κορινθίας, μετά απο διεξοδική συζήτηση συμφώνησε να στηρίξει τη συνέχεια των κινητοποιήσεων του αγροτικού κόσμου την Κυριακή 7\2\16 με κλείσιμο από κοινού και της παλαιάς εθνικής οδού Αθηνών Κορίνθου,στο ύψος του Ισθμού, για 5 ώρες από 15:00 έως 20:00.

Zητούν απόσυρση του ασφαλιστικού και του φορολογικού αλλά και κατάργηση φορολογικών μέτρων που έχουν ληφθεί μέχρι τώρα για τον κλάδο, όπως επίσης και των τεκμηρίων διαβίωσης.

Αφορολόγητο πετρέλαιο και κατάργηση του ΦΠΑ για τα αγροτικά μέσα και εφόδια

Ρύθμιση των κόκκινων δανείων ώστε να μην κατασχεθούν σπίτια.

Να μην ισχύσει η φορολογία σε κρασί και τσίπουρο.

korinthostv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες