Ξεκίνησε η Επανάσταση | Μεγάλο “ΝΤΟΥ” σε Τράπεζες και Εφορίες!! Δείτε φωτό - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 10, 2016

Ξεκίνησε η Επανάσταση | Μεγάλο “ΝΤΟΥ” σε Τράπεζες και Εφορίες!! Δείτε φωτό

- Σε κλίμα πολέμου η Κρήτη

- Ακολουθούν εικόνες ντοκουμέντα


Από το βράδυ της Κυριακής “στρατοπέδευσαν” έξω από τη ΔΟΥ στη Λεωφόρο Κνωσού αγρότες από όλο το νομό Ηρακλείου, κλιμακώνοντας τις κινητοποιήσεις τους ενάντια στο ασφαλιστικό και το φορολογικό.

Οσο περνά οι ώρα, όλο και περισσότερα αγροτικά μηχανήματα φτάνουν στον αύλειο χώρο της δημόσιας υπηρεσίας, η οποία τη Δευτέρα δεν εξυπηρέτησεί το κοινό.

Σήμερα θα συνεδριάσει στα γραφεία της ΟΑΣΝΗ το Συντονιστικό Όργανο των αγροτών για το νέο κύκλο των κινητοποιήσεων, ενώ ήδη γίνονται ετοιμασίες για την απόβαση στην Αθήνα την προσεχή Παρασκευή. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΟΑΣΝΗ κ. Γιώργο Τζωρτζάκη, δεν αποκλείεται οι αγρότες να παραμείνουν έξω από την εφορία του Ηρακλείου μέχρι και την Παρασκευή, ημέρα κτά την οποία πρόκειται, όπως όλα δείχνουν, να αναχωρήσουν για την Αθήνα.

Σε κλείσιμο της εισόδου του κτιρίου της Τράπεζας της Ελλάδος, στο κέντρο των Χανίων, προχώρησαν από νωρίς το πρωί αγρότες και κτηνοτρόφοι από το μπλόκο του Κλαδισού, που συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους.
Οι συγκεντρωμένοι έχουν παρατάξει έξω από το κτίριο της Τράπεζας αγροτικά οχήματα, ενώ στην πρόσοψη του κτιρίου όπου βρίσκεται και η κεντρική είσοδος της Τράπεζας, έχουν υψώσει δύο πανό.
Το κτήριο όπου στεγάζεται η εφορία στο Ρέθυμνο απέκλεισαν αγρότες της περιοχής, συνεχίζοντας τις κινητοποιήσεις τους. Οι αγρότες έχουν τοποθετήσει στην είσοδο της ΔΟΥ αγροτικά οχήματα και πανό, ζητώντας την απόσυρση του σχεδίου για ασφαλιστικό και φορολογικό.
Πορεία διαμαρτυρίας και κατάληψη των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ στον Αγιο Νικόλαο θα πραγματοποιήσουν, αγρότες από την Ιεράπετρα και το Οροπέδιο Λασιθίου. Θα συγκεντρωθούν στον κόμβο της Παχειάς Αμμου, και από εκεί θα κατευθυνθούν στον Αγιο Νικόλαο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες