Συγκέντρωση την Κυριακή 8 Μαΐου στον χώρο της πρώην Σωληνουργείας Κορίνθου - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Μαΐου 04, 2016

Συγκέντρωση την Κυριακή 8 Μαΐου στον χώρο της πρώην Σωληνουργείας Κορίνθου


Η φετινή Απεργία της Πρωτομαγιάς δεν αποτελεί μόνο μια εθιμική εκδήλωση με ιστορικό περιεχόμενο, είναι το εφαλτήριο για τους αγώνες που μας περιμένουν στο αμέσως προσεχές διάστημα , η φετινή πρωτομαγιά αν και ημερολογιακά....
συνέπεσε με την ημέρα του Πάσχα , μεταφέρθηκε με υπουργική απόφαση για τις 3 Μάη , αλλά αγωνιστικά ,όπως της αρμόζει ,θα τιμηθεί την Κυριακή 8 Μαΐου με απεργιακή συγκέντρωση στον χώρο της πρώην ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ.

Η απεργία της Πρωτομαγιάς είναι μέρα τιμής για τους πρωτεργάτες αγωνιστές που θυσιάστηκαν για να επιβάλουν εργατικά δικαιώματα, είναι μέρα αγώνα της εργατικής τάξης, είναι μέρα δέσμευσης όλων μας στις αρχές της αλληλεγγύης, της δημοκρατίας, της οικονομικής και κοινωνικής ισότητας, είναι μέρα ταξικού αγώνα.

Τιμούμε το Σικάγο , την Θεσσαλονίκη , την Καισαριανή και χαράζουμε τον δρόμο της πάλης, των κατακτήσεων από το 8ωρο και τη σταθερή δουλειά με δικαιώματα, την κοινωνική ασφάλιση, μέχρι την παιδεία, την υγεία, τις συνδικαλιστικές και δημοκρατικές ελευθερίες.

Τα τελευταία χρόνια, με αποκορύφωμα την τελευταία 6ετία, δεχόμαστε μια ανελέητη επίθεση σε κάθε δικαίωμά μας.

Δουλειές, μισθοί, συντάξεις έχουν ανατραπεί και καλούμαστε να ξανάπαλέψουμε για τα ίδια δικαιώματα που πριν 130 χρόνια έγινε ο ξεσηκωμός του ΣΙΚΑΓΟ την 1 Μαΐου.

ΤΙΜΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ

ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΟΥΝ :

ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ

ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΣΤΙΣ 10:30

ΤΙΜΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΜΑΣ

ΤΙΜΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ

ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στην ΑΠΕΡΓΙΑ την 1η Μάη

Δεν εξουσιοδοτούμε κανέναν να αποφασίζει για εμάς χωρίς εμάς.

Δεν χωράει καμιά αναμονή καμιά ανοχή , η αποχή αποτελεί συνενοχή .

Εμείς, με τη δράση μας, τις προτάσεις και τους Αγώνες μας να είμαστε οι δημιουργοί του μέλλοντός μας!!

korinthostv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες