Γιατί ο Πούτιν ζήτησε συγγνώμη από τους Αθηναίους - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Μαΐου 28, 2016

Γιατί ο Πούτιν ζήτησε συγγνώμη από τους Αθηναίους


Ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, κατά την χθεσινή συνέντευξη Τύπου προέβη σε μια μάλλον ασυνήθιστη δήλωση για ξένο ηγέτη που επισκέπτεται την Ελλάδα...



Ο Πούτιν ζήτησε συγγνώμη από τους Αθηναίους για την αναστάτωση που προκάλεσε με την άφιξή του λόγω των αυξημένων μέτρων ασφαλείας.
«Να ευχαριστήσω τους κατοίκους της Αθήνας για τη θερμή υποδοχή και θα ήθελα να τους ζητήσω συγγνώμη για ορισμένα προβλήματα που ενδεχομένως τους δημιουργήσαμε», είπε χαρακτηριστικά ο Ρώσος ηγέτης.

Ο «στρατός» του Βλαντιμίρ Πούτιν (άνδρες των μονάδων Vityaz σε γυμνάσια) - Πηγή: Wikipedia Commons






cnn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες