Euro 2016: Η ώρα των «8» - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Ιουνίου 30, 2016

Euro 2016: Η ώρα των «8»


Ξεκινά σήμερα η προημιτελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου στη Γαλλία... 

Με «έπαθλο» το εισιτήριο που οδηγεί στις 4 καλύτερες ομάδες του EURO 2016, Πολωνία και Πορτογαλία αναμετριούνται απόψε στις 22:00 στην Μασσαλία.

Πρόκειται για το πρώτο παιχνίδι χρονικά στην προημιτελική φάση και στο οποίο δεν υπάρχει κάποιο φαβορί για την πρόκριση. Να σημειωθεί ότι και η Πολωνία και η Πορτογαλία στην φάση των «16» χρειάστηκε να παίξουν παράταση προκειμένου να προκριθούν. Έτσι, ο τομέας, φυσική κατάσταση αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του μεταξύ τους αγώνα.


Πιθανές συνθέσεις, έχουν ως εξής:
Πορτογαλία (Φερνάντο Σάντος): Ρουί Πατρίσιο, Πέπε, Ζοζέ Φόντε, Γκερέιρο, Ζοάο Μάριο, Ρικάρντο Καρβάλιο, Γουίλιαμ Καρβάλιο (Ρενάτο Σάντσες), Σέντρικ, Άντριεν Σίλβα, Νάνι, Κριστιάνο Ρονάλντο.


Πολωνία (Ανταμ Ναβάλκα): Φαμπιάνσκι, Πίστσεκ, Γεντρέτσικ, Γκλικ, Παζντάν, Μπλαστσικόφσκι, Κριτσόβιακ, Ματσίνσκι, Γκροσίτσκι, Λεβαντόφσκι, Μίλικ.

Διαιτητής: O Γερμανός, Φέλιξ Μπριχ.




Τα υπόλοιπα ματς στους «8»
Ο νικητής του Πολωνία - Πορτογαλία θα παίξει με αυτόν από το ζευγάρι, Ουαλία - Βέλγιο, με τον Μπέιλ να αντιμετωπίζει τον Αζάρ την Παρασκευή. Το Σάββατο ηΓερμανία αντιμετωπίζει την Ιταλία και την Κυριακή η Γαλλία την Ισλανδία, την έκπληξη της διοργάνωσης που απέκλεισε την Αγγλία.

Όλα τα ματς θα ξεκινούν στις 22:00. 

real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες