Ξέρετε ποιο είναι το χρώμα που δεν πρέπει να φοράτε ποτέ όταν κάνει ζέστη; - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Ιουλίου 28, 2016

Ξέρετε ποιο είναι το χρώμα που δεν πρέπει να φοράτε ποτέ όταν κάνει ζέστη;


Ενώ το μαύρο τείνει να έχει κακή φήμη στη μόδα ,ως το χρώμα που δεν πρέπει να φοράς κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, τελικά δεν είναι και η χειρότερη επιλογή που μπορείς να κάνεις...
Ξέρουμε, ξέρουμε, το μαύρο ελκύει τη ζέστη -αλλά όταν όντως αρχίζεις να ιδρώνεις, το μαύρο δεν είναι το πρόβλημά σου. Έχεις δει ποτέ λεκέδες από ιδρώτα στα μαύρα σου ρούχα στο τέλος της ημέρας; Ακριβώς.

Οπότε ποιο είναι το χρώμα που δεν θα έπρεπε να φορέσεις αν πρόκειται να έχεις μια μεγάλη μέρα μετακινήσεων μπροστά σου; Σε αντίθεση με την κοινή πεποίθηση, είναι το γκρι. Ενώ τα πιο σκούρα χρώματα θα κρύψουν τον ιδρώτα, οποιουδήποτε είδους ανοιχτό γκρι δεν θα δείξει κανένα έλεος αν ο ιδρώτας στην πλάτη ή ακόμα χειρότερα, ο ιδρώτας κάτω απ' το στήθος, γίνουν πρόβλημα. Αφού με τους 40 βαθμούς που έχει έξω, πρόκειται να ιδρώσεις έτσι κι αλλιώς, τουλάχιστον φόρεσε ένα σύνολο που να το κρύβει!

Πηγη tromaktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες