Ο 21χρονος φοιτητής σύμφωνα με αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. συμμετείχε στην ομάδα των 40-50 μελών του αντιεξουσιαστικού χώρου, που βρέθηκαν στην οδό Γράμμου, αντιδρώντας σε μοίρασμα φυλλαδίων από μέλη του ναζιστικού μορφώματος σε δρόμους του Αμαρουσίου στις 18 Ιουνίου 2016.
Σε βάρος των νεαρών, ανάμεσα στους οποίους ήταν και ο γιος του υπουργού σχηματίσθηκε δικογραφία για επικίνδυνες σωματικές βλάβες, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, διατάραξη κοινής ειρήνης και απείθεια. Το πρωί της Πέμπτης οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα, με την παρουσία αλληλέγγυων, όπου αφέθηκαν ελεύθεροι καθώς η δίκη τους αναβλήθηκε για τις 15 Ιουλίου 2016.
VIA
Tags:
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυτό λέγεται κακή δημοσιογραφία. Το σημαντικό για τον συγγραφέα είναι "ο γιός του Σκουρλέτη" και όχι "ένας 20χρονος νεαρός". Ο "παιδεραστής σύμβουλος του Σαμαρά και όχι "ο παιδεραστής σκέτο" (άλλος φέρελπις "δημοσιογράφος"). Δεν τους νοιάζει το πρόβλημα που προκάλεσε (εάν προκάλεσε) ο νεαρός αναρχικός. Δεν τους νοιάζοι (δεν ασχολούνται καν) για τα σωματικά και ψυχικά τραύματα των βιασμένων παιδιών. Τους νοιάζει ο πραγματικός στόχος: το δημόσιο πρόσωπο. Λυπάμαι
ΑπάντησηΔιαγραφή