Ανδρέας Μπάρκουλης: Θρίλερ με την κηδεία του – Το ξέσπασμα της κόρης του ηθοποιού... - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Αυγούστου 24, 2016

Ανδρέας Μπάρκουλης: Θρίλερ με την κηδεία του – Το ξέσπασμα της κόρης του ηθοποιού...


Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο και όχι μόνο προκάλεσε η είδηση του θανάτου του Ανδρέα Μπάρκουλη. Ο γνωστός ηθοποιός έφυγε από τη ζωή την Τρίτη 23 Αυγούστου στο νοσοκομείο της Αγίας Όλγα, όπου νοσηλευόταν με σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού και καρδιακή ανεπάρκεια.

Για την κηδεία του Ανδρέα Μπάρκουλη που πρόκειται να τελεσθεί την Πέμπτη στις 17.30 στο Νεκροταφείο Μεταμόρφωσης μίλησε η κόρη του, ξεσπώντας σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την εφημερίδα freddo. Η ίδια κατήγγειλε πως η κηδεία του εμβληματικού ζεν πρεμιέ του ελληνικού κινηματογράφου δεν θα γίνει δημοσία δαπάνη – όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις – αλλά με χρήματα στενής φίλης της συζύγου του, Μαίρης Μπάρκουλη.

«Είναι ντροπή. Μόνο αυτό έχω να πω. Ψάχναμε να βρούμε τάφο για να τον θάψουμε. Βρήκαμε τελικά στο Νεκροταφείο Μεταμόρφωσης, αλλά και εκεί πλήρωσε η στενή φίλη της Μαίρης και του μπαμπά μου για να γίνει η κηδεία. Μια γωνιά δεν υπήρχε γι’ αυτόν τον άνθρωπο; Κάποιος να νοιαστεί από την πολιτεία; Ντροπή!», δήλωσε η κόρη του.

filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες