Αφιερωμένο στον Αλεξιάδη που έπαθε νεοφιλελευθερίαση και μας ζητά με απειλές κατασχέσεων να πληρώσουμε τους φόρους! - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Αυγούστου 24, 2016

Αφιερωμένο στον Αλεξιάδη που έπαθε νεοφιλελευθερίαση και μας ζητά με απειλές κατασχέσεων να πληρώσουμε τους φόρους!


Από Niki Vikou


Αφιερωμένο στον Αλεξιάδη που έπαθε νεοφιλελευθερίαση και μας ζητά με απειλές κατασχέσεων να πληρώσουμε τους φόρους!
Από διαδικτυακή φίλη

ΔΕΥ 1:33 Μ.Μ.
Νίκη μου σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές. συγγνώμη που σου απαντώ τόσο αργά, αλλά δυστυχώς τα πράγματα δεν είναι καλά για μένα. έμεινα χωρίς δουλειά (μαύρη ήμουν) το τηλέφωνο κομμένο -μια γειτόνισσα μας έδωσε πρόσβαση στο ίντερνετ καθώς ήρθε για διακοπές λίγων ημερών μέχρι το τέλος του μήνα- έτσι κι αλλιώς και μείς στο τέλος του μήνα θα πρέπει να φύγουμε από το σπίτι. χρωστάμε ενοίκια και μας εξώνουν. ας μην σε μαυρίζω με τα δικά μου. σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σου. Να είσαι πάντα καλά, γερή και δυνατή! φιλιά πολλά!

ΔΕΥ 10:42 Μ.Μ.
Και τι θα κάνετε τώρα; Υπάρχει κάποιος συγγενής να μείνετε μαζί του;

10:15 Π.Μ.
τί να σου πω; δεν ξέρω. συγγενείς δεν υπάρχουν. οι δικοί μου έχουν πεθάνει. μια φίλη έχει μια αποθήκη εδώ κοντά, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνον προσωρινά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες