ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Ελεύθερο σχέδιο – γραμμικό σχέδιο στα Global Arts Studios εγγραφές από 1η Σεπτεμβρίου - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Αυγούστου 30, 2016

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Ελεύθερο σχέδιο – γραμμικό σχέδιο στα Global Arts Studios εγγραφές από 1η Σεπτεμβρίου



Θες να σπουδάσεις στην Αρχιτεκτονική, στην Γραφιστική, στην Αρχιτεκτονική εσωτερικών χώρων και Διακόσμηση, στην Συντήρηση Αρχαιοτήτων και έργων τέχνης, στον Σχεδιασμό Αντικειμένων, στην Πλαστικών Τεχνών και στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών… τότε..
ΠΈΤΥΧΕ με τους καλύτερους !!! ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΟΥ κατάλληλα για τις Πανελλήνιες εξετάσεις και τις εισαγωγικές εξετάσεις της Ανώτατης σχολής Καλών Τεχνών ΣΤΑ GLOBAL ARTS STUDIOS. 
Ανάμεσα στους ελάχιστους άριστους είναι οι σπουδαστές μας που διέπρεψαν στις Πανελλήνιες εξετάσεις και ιδιαίτερα στα ειδικά μαθήματα του ελεύθερου σχεδίου και του γραμμικού σχεδίου με αποτέλεσμα να έχουν εισαχθούν στις σχολές που προτιμούσαν.

Επέτυχαν οι
Αγγελική Μαρκέλου Αρχιτεκτόνων Μηχανικών | Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, Αθήνα

Αναστασία Σκούπα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών | Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, Αθήνα

Μαριέφη Χαλά Αρχιτεκτόνων Μηχανικών | Πανεπιστήμιο Πατρών, Πάτρα

Πέτρος Σφαέλος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών | Πανεπιστήμιο Ξάνθης, Ξάνθη

Μαριλένα Μπρεθέ Αρχιτεκτόνων Μηχανικών | Πανεπιστήμιο Ξάνθης, Ξάνθη

Δώρα Πέτσα Πλαστικών Τεχνών και Επιστημών της Τέχνης | Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Επίσης επέτυχαν ως εξαιρετικά ταλέντα τρείς σπουδάστριες της σχολής μας στην Σχολή Καλών Τεχνών Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης στην διαδικασία παράδοσης και εξέτασης φακέλου εργασιών Υποψηφίων με ιδιαίτερη καλλιτεχνική προδιάθεση – ταλέντα Ακαδημαϊκού Έτους 2016 -2017. Αυτό το εξαιρετικό αποτέλεσμα τους δίνει την δυνατότητα να διαγωνιστούν στις εξετάσεις του Σεπτεμβρίου για την τελική εισαγωγή τους ενώ ακόμα δεν έχουν τελειώσει το Λύκειο.
157. ΤΖΙΜΑ ΑΝΔΙΑΝΗ
130. ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΑΡΙΑ – ΕΛΕΝΗ
105. ΜΑΡΡΑ ΕΛΕΝΗ – ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

Τμήμα προετοιμασίας για τις πανελλήνιες εξετάσεις και την Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών.

Οι σπουδαστές προετοιμάζονται με μεθοδικότητα στο ελεύθερο σχέδιο, τη σύνθεση και το γραμμικό / αρχιτεκτονικό σχέδιο, με σκοπό την υψηλή επίδοσή τους στα ειδικά μαθήματα των πανελλήνιων εξετάσεων.

Για την εισαγωγή τους στις Σχολές Καλών Τεχνών οι σπουδαστές ασκούνται στο ελεύθερο σχέδιο ( σύνθεση, μπούστο, κεφάλι, χώρος), στο χρώμα, στο ελεύθερο θέμα και στο λεκτικό θέμα.
( 27410-73509 – www.globalarts.gr )

Με εκτίμηση
Σωκράτης Λαμπρόπουλος
Διευθυντής σπουδών Global Arts Studios



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες