Τι απαντά ο Χατζηνικολάου για δημοσίευμα που τον θέλει να γίνεται «υπερυπουργός» (tweet) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Αυγούστου 01, 2016

Τι απαντά ο Χατζηνικολάου για δημοσίευμα που τον θέλει να γίνεται «υπερυπουργός» (tweet)

Δεν άφησε ο Νίκος Χατζηνικολάου ασχολίαστο πρόσφατο δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο ετοιμάζεται να αναλάβει υπερυπουργός.

Μάλιστα, αναφερόταν ότι ο εκδότης και δημοσιογράφος φέρεται να βρίσκεται σε σχετικές συνομιλίες με τον Αλέκο Φλαμπουράρη.
Μέσω του Twitter ο Νίκος Χατζηνικολάου διέψευσε το εν λόγω δημοσίευμα.
Συγκεκριμένα, ο Νίκος Χατζηνικολάου απάντησε στην ερώτηση στο twitter ότι όλα αυτά είναι παραμύθια της Χαλιμάς και ότι έχει να μιλήσει με τον Φλαμπουράρη πάνω από ένα χρόνο.
Δείτε την απάντηση του:
koutipandoras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες