Ακυρώστε τα σχέδιά σας για το Σαββατοκύριακο: Το «Μαύρο Φεγγάρι» μπορεί να σημαίνει την Αποκάλυψη - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 28, 2016

Ακυρώστε τα σχέδιά σας για το Σαββατοκύριακο: Το «Μαύρο Φεγγάρι» μπορεί να σημαίνει την Αποκάλυψη


Μερικοί λάτρεις των θεωριών συνωμοσίας βρήκαν την αναφορά για το φαινόμενο στη Βίβλο, γεγονός που δημιουργεί ανησυχίες σε χιλιάδες Χριστιανούς.
Την Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου, οι κάτοικοι του δυτικού ημισφαιρίου θα έχουν την ευκαιρία να δουν ένα σπάνιο αστρονομικό φαινόμενο, που είναι γνωστό ως «Μαύρη Σελήνη», την οποία πολλοί συνδέουν με την Αποκάλυψη, σύμφωνα με την εφημερίδα Express.

Οι αστρονόμοι εξηγούν ότι το θεαματικό φαινόμενο του μαύρου φεγγαριού παρουσιάζεται όταν το φωτιζόμενο μέρος του δορυφόρου της Γης παγιδεύεται στη σκιά του πλανήτη μας και έτσι καθίσταται αδύνατο να την δούμε. Το φαινόμενο επαναλαμβάνεται, περίπου, κάθε 32 μήνες, αλλά αυτό το «Μαύρο Φεγγάρι» αποκτά ιδιαίτερη σημασία, καθώς συνδέεται με μια άλλη ουράνια δραστηριότητα που επίσης έλαβε χώρα αυτόν τον μήνα.
Την 1 ημέρα του Σεπτεμβρίου εμφανίστηκε το λεγόμενο «δαχτυλίδι της φωτιάς», όταν έγινε έκλειψη Ηλίου και βρέθηκαν ευθυγραμμισμένα η Γη, ο Ήλιος και η Σελήνη πάνω από την Αφρική, με αποτέλεσμα να φαίνεται ότι ο Ήλιος έχει σκοτεινιάσει. Το φαινόμενο αυτό σε συνδυασμό με το «Μαύρο Φεγγάρι» κάνει πολλούς να φοβούνται το χειρότερο.
Μάλιστα ένας από τους θεωρητικούς των θεωριών συνωμοσίας, έγραψε στο Facebook: «Αυτά τα σημάδια μας ειδοποιούν ότι ο Ιησούς θα έρθει σύντομα. Πλησιάζουμε στο τέλος του κόσμου μας και το τέλος της ζωής πάνω στη Γη για όλα τα ανθρώπινα όντα. Κάθε ημέρα οφείλουμε να είμαστε κοντά στον Σωτήρα μας Ιησού Χριστό. Διότι ουδείς μπορεί να ξεφύγει από αυτό που περιμένει τη Γη».
Εν τω μεταξύ, αρκετοί συνδέουν τα αστρονομικά φαινόμενα με την Αγία Γραφή. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Σημεία των Έσχατων Καιρών», στο κατά Ματθαίο Ευαγγέλιο, στο κεφάλαιο 24:29 αναφέρει: «Αμέσως μετά την θλίψη εκείνων των ημερών, ο Ήλιος θα σκοτεινιάσει και η Σελήνη δεν θα δώσει το φως της και θα αστέρια θα πέσουν από τον ουρανό και θα κινηθούν οι δυνάμεις των ουρανών».
Επίσης στο Κατά Λουκά Ευαγγέλιο κεφάλαιο 21: 25-26 αναφέρεται: «Και θα υπάρξουν σημάδια στον Ήλιο, το Φεγγάρι και τα αστέρια. Και στη Γη θα υπάρχει η αγωνία των εθνών με σύγχυση, η θάλασσα και τα κύματα θα βρυχώνται. Οι καρδιές των ανθρώπων θα παραλύσουν απ΄τον φόβο και το προαίσθημα για αυτό που έρχεται στη Γη».
Από την πλευρά τους, οι επιστήμονες διαβεβαιώνουν ότι ουδείς λόγος ανησυχίας υπάρχει, καθώς όλα στη Γη θα συνεχίσουν κανονικά, τόσο κατά τη διάρκεια του φαινομένου, όσο και μετά.
pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες