Στην... γραμμένη σε χαρτάκι ερώτηση, που συνοδεύτηκε από... δάκρυα, της δημοσιογράφου του Alpha, κυρίας Τσικρίκα απάντησε ο Αλέξης Τσίπρας
Όμως τα... δάκρυα της κυρίας Τσικρίκα δεν μπορούν να μας πείσουν, όπως δεν έπεισαν και τον πρωθυπουργό.....
Όπως δεν μπορούν πείσουν κανέναν. Οι φιλίες της εξάλλου είναι τέτοιες που δεν αφήνουν περιθώρια παρά να κριθεί η... αμεροληψία της κυρίας Τσικρίκα ως δημοσιογράφου. Να πούμε μόνο ότι χαρακτήριζε την κυρία Βούλτεψη της ΝΔ ως "υπουργό των δημοσιογράφων".
Δείτε την αλήθεια στις ΦΩΤΟΣ που ακολουθούν




Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Η κυρία Τσικρίκα νιώθει ότι την απολύει ο Τσίπρας και η κυβέρνησή του.
ΑπάντησηΔιαγραφήΓιατί, τους άλλους ποιοι τους απέλυσαν;
Δεν ήταν οι αποφάσεις και οι συμφωνίες των προηγούμενων πρωθυπουργών και κυβερνήσεων που οδήγησαν στην απόλυση εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων;
Τους εργαζόμενους της ΕΡΤ δεν τους απέλυσε ο Σαμαράς και η κυβέρνησή του; Πλάκα κάνουμε;
Αλλά αυτοί δεν ήμασταν εμείς. Οπότε αλλάζει. Δεν πείραζε για αυτούς. Μόνο για τις δικές μας δουλειές πειράζει.
Εαν κάποιοι πρεπει να χάσουν την δουλειά τους, αυτοί ειναι μόνο οι δημοσιογράφοι με τον τρόπο που δούλευαν.
ΑπάντησηΔιαγραφήΕχω δουλέψει στις ειδήσεις μεγάλου καναλιού, στο μοντάζ...εκει δηλαδή που κόβονται και ράβονται όλα απο εμας τους μοντέρ με τις οδηγείες των δημοσιογράφων.
Χωρίς πολλά λόγια, ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ, ΜΕ ΑΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
Αρα κλαίμε μόνο για αυτούς που αξίζουν το κλάμα της κοινωνίας....αυτο θα έκαναν και οι μέλισσες. Του Κηφήνες τους πετάνε ΟΞΩ.
K Τσικρικα η νεα δημοκρατια σαs ευχαριστη ακομη μια φωρα για τη βοηθειασs ωσο αναφωρα τηs κενουργεs λιστεs απολυσεων που φτιαχνετα Ελπιζουμε με καπιω τροπο να βοηθησεται τουs ανεργουs αυτη τη φωρα πριν αρχιζουν και πεφτουν απο τα μπαλκονια.Για τη δημοσιωτητασαs καλο θα ηταν να ειχατε και μια φωτογραφια στα συσιτεια των ανεργων.
ΑπάντησηΔιαγραφή