Η έκθεση μαθήτριας δημοτικού για τον «κακό ΣΥΡΙΖΑ» που έγινε viral - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 28, 2016

Η έκθεση μαθήτριας δημοτικού για τον «κακό ΣΥΡΙΖΑ» που έγινε viral

Η έκθεση μαθήτριας δημοτικού για τον «κακό ΣΥΡΙΖΑ» που έγινε viral

Η Ηλιάνα, μια μαθήτρια της Δ’ Δημοτικού από τη Θεσσαλονίκη έγραψε μια έκθεση για το σχολείο με θέμα «Πώς πέρασα το καλοκαίρι;» και τα όσα αποτύπωσε στο χαρτί έχουν προκαλέσει «σεισμό» στο ελληνικό Διαδίκτυο.
Μέσα σε μόλις δύο σελίδες, η μικρή μαθήτρια περιγράφει την καθημερινότητα της οικογένειάς της. Ιδού ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα: «Ο παππούς μου λέει ότι κάποτε υπήρχε ένας καλό κύριος, ο Αντρέας που έδινε λεφτά σε όλο τον κόσμο και έτσι όλοι έτρωγαν μπριζόλες. Ενώ σήμερα είναι ένας κακός ΣΥΡΙΖΑ, που τρώει αυτός όλα τα λεφτά και έτσι δεν έχουμ,ε για να τρώμε μπριζόλες», γράφει.
Και συνεχίζει: «Ρωτάω τη γιαγιά μου που πήγε το ΠΑΣΟΚ; Η γιαγιά μου κλαίει και μου λέει ότι μπήκε σκουπίδι στο μάτι της αλλά εγώ ξέρω ότι λέει ψέματα γιατί πάει και ανάβει το καντήλι μπροστά στην φωτογραφία του κυρίου Αντρέα».
Διαβάστε παρακάτω ολόκληρη την έκθεση της μικρής Ηλιάνας
14479527 10154537719812920 1901920348999391201 n
Όσο για τον βαθμό που της έβαλε η δασκάλα; Τον βλέπετε! 

newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες